Zomeni leeuwenheuvel Lodge
Zomeni Lion Hill Lodge ligt op ‘Mlima ya Simba’ (Swahili voor leeuwenheuvel) aan de grens van Tsavo East National Park bij Voi Gate.

De lodge geniet van het fantastische landschap en de wilde dieren van het legendarische Tsavo en is gemakkelijk bereikbaar.

Zomeni Lion Hill Lodge heeft een traditionele architectuur met makuti-daken en natuurlijke boomstammen. Het kampement bestaat uit 8 luxe kamers, 4 luxe tenten, een bar en een eetzaal waar traditionele en continentale gerechten van de hoogste kwaliteit worden geserveerd.

De eetzaal en de bar kijken uit over het panorama van het Tsavo East National Park en Voi Town.

Kom voor een onvergetelijke ervaring van de wilde wereld naar de Zomeni Lion Hill Lodge met een adembenemend panoramisch uitzicht op het ecosysteem van Tsavo!

De Lodge is een adembenemende safarilodge in het hart van Tsavo East National Park, Kenia. De lodge ligt op een heuvel en biedt een prachtig panoramisch uitzicht op het omringende landschap, waaronder uitgestrekte savannes en de majestueuze Kilimanjaro in de verte.

De lodge biedt een unieke mix van luxe en natuur, waardoor gasten een onvergetelijke ervaring beleven. De accommodatieopties variëren van ruime kamers tot weelderige suites, allemaal ontworpen met een op Afrika geïnspireerde inrichting en moderne voorzieningen. Het attente personeel van de lodge staat garant voor persoonlijke service en komt tegemoet aan de behoeften van elke gast.

Deze Lodge biedt een scala aan spannende activiteiten, zodat bezoekers zich volledig kunnen onderdompelen in de wildrijke omgeving. Gasten kunnen deelnemen aan spannende gamedrives en olifanten, leeuwen, giraffen en talloze andere diersoorten in hun natuurlijke omgeving tegenkomen. Begeleide natuurwandelingen en vogelexpedities bieden de mogelijkheid om de diverse ecosystemen van het park van dichtbij te bekijken.

Tot de faciliteiten van de lodge behoren een zwembad, een spa en een restaurant dat heerlijke lokale en internationale gerechten serveert. s Avonds kunnen gasten samenkomen rond een kampvuur, verhalen delen en genieten van traditionele dansen uitgevoerd door lokale stammen.

Deze Lodge vat echt de essentie van een Afrikaanse safari, het verstrekken van een buitengewone retraite waar natuur en luxe naadloos met elkaar verweven.Blogs