VOYAGER ZIWANI CAMP ligt in een van de grootste parken ter wereld, het Tsavo National Park, op ongeveer 160 km van Mombasa en 330 km van Nairobi.
Deze lodge ligt in het Tsavo East National Park en heeft een door mensen gemaakte waterpoel die regelmatig door wilde dieren wordt bezocht. U kunt in een tunnel naar de waterpoel lopen om olifanten, giraffen, leeuwen enz. te zien drinken, wat een geweldig uitzicht is en u zult genieten van uw safari en perfecte foto’s maken.
Voyager Camp is gebouwd op een heuvel zodat u kunt genieten van een prachtig uitzicht op Tsavo National Park, de Afrikaanse savanne graslanden en een prachtig uitzicht op wilde dieren en verschillende soorten vogels.
Ziwani kamp heeft een zwembad en 53 kamers allemaal nieuw gerenoveerd, nieuwe inrichting met douche.Het safari kamp heeft tongstrelende gerechten zowel lokale en internationale, met de beste service

Dit kamp is een bijzonder safarikamp gelegen in het schilderachtige Tsavo West National Park in Kenia. Het kamp ligt aan de oever van de Sante rivier en biedt een unieke wilderniservaring en een adembenemend uitzicht op de Kilimanjaro in de verte.

Met zijn 25 luxe tenten biedt Voyager Ziwani Camp gasten een mix van comfort en een onderdompeling in de natuur. De ruime tenten zijn elegant ingericht en voorzien van moderne voorzieningen, waaronder een eigen badkamer en een privéveranda. De milieuvriendelijke praktijken van het kamp en de zonne-energie zorgen voor een duurzaam en verantwoord verblijf.

Gasten kunnen deelnemen aan spannende gamedrives, begeleide wandelingen en bootsafari’s, zodat ze de diverse wilde dieren van het park kunnen ontdekken, waaronder olifanten, leeuwen, giraffen en een grote verscheidenheid aan vogelsoorten. De ervaren gidsen delen hun kennis en passie voor de wildernis en zorgen voor een leerzame en verrijkende ervaring.

Blogs