De lodge ligt in een van de grootste parken ter wereld. Tsavo National Park ligt op ongeveer 160 km van Mombasa en 330 km van Nairobi.
Voi Safari Lodge ligt in het Tsavo East National Park en heeft een door mensen gemaakte waterpoel die regelmatig door wilde dieren wordt bezocht. U kunt in een tunnel naar de waterpoel lopen om olifanten, giraffen, leeuwen, enz. te zien drinken.
De Safari Lodge is gebouwd op een heuvel, zodat u kunt genieten van een geweldig uitzicht op Tsavo National Park, de Afrikaanse savanne graslanden en een prachtig uitzicht op wilde dieren en verschillende soorten vogels.
De lodge heeft een zwembad en 53 kamers die allemaal nieuw zijn ingericht, met douche. De lodge heeft heerlijke gerechten, zowel lokaal als internationaal, met de beste service.

Blogs

Voi Safari Lodge is een bijzondere bestemming in het hart van Tsavo East National Park in Kenia. Deze lodge wordt omringd door adembenemende landschappen en biedt een unieke en onvergetelijke safaribeleving. De lodge is strategisch gebouwd bovenop een rotsachtige heuvel, waardoor je een panoramisch uitzicht hebt over de uitgestrekte savanne en de Voi rivier beneden je.

De accommodatie in Voi Safari Lodge is luxueus en comfortabel, met ruime kamers en een elegante inrichting. Elke kamer is uitgerust met moderne voorzieningen en heeft een eigen balkon waar gasten kunnen ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht. De lodge heeft ook een zwembad, een restaurant waar heerlijke maaltijden worden geserveerd en een goed gevulde bar.

Een van de hoogtepunten van een verblijf in Voi Safari Lodge is de mogelijkheid om spannende gamedrives te maken in Tsavo East National Park. Het park staat bekend om de grote verscheidenheid aan wilde dieren, waaronder olifanten, leeuwen, giraffen, zebra’s en een groot aantal vogelsoorten. Goed geïnformeerde gidsen leiden gasten op deze excursies en geven fascinerende inzichten in de flora en fauna van het park.

Voi Safari Lodge is een ideale bestemming voor natuurliefhebbers en liefhebbers van wilde dieren die op zoek zijn naar een meeslepende safaribeleving in Kenia. Het biedt een perfecte mix van comfort, avontuur en natuurlijke schoonheid die bezoekers zullen achterlaten met herinneringen voor het leven.