TREETOPS HOTELS

Treetops hotel ligt in het Aberdare nationaal park Kenia 180 km ten noordwesten van de hoofdstad van Kenia Nairobi. De Lodge heeft een grote drinkplaats in het Aberdare nationaal park. De lodge bevat 48 kamers en de sanitaire voorzieningen worden gedeeld tussen de kamers.

Het hotel heeft ook een goed uitzicht op de waterpoel en biedt de mogelijkheid om wild te bekijken vanuit het comfort van een rustieke blokhut. Het hotel heeft torens, veranda’s, bureaus en schuilplaatsen op de begane grond. Floodlight zorgt voor een constante volle maan en u kunt ervoor kiezen om te alarmeren. als er een interessant dier bij de waterput aankomt.
De lodge staat bekend als de locatie waar prinses Elizabeth. Trad toe tot de tronen van het Verenigd Koninkrijk en de andere landen van het Gemenebest na de dood van haar vader, koning George VI, terwijl zij daar in 1952 verbleef.

Blogs

 

Treetops Hotels is een luxueus gastvrijheidsmerk dat bekend staat om zijn unieke en adembenemende accommodaties midden in de schoonheid van de natuur. Met een portfolio van uitzonderlijke hotels op topbestemmingen over de hele wereld, biedt Treetops Hotels gasten een ongeëvenaarde ervaring van luxe, rust en duurzaamheid.

Elk Treetops hotel is zorgvuldig ontworpen om harmonieus op te gaan in de natuurlijke omgeving, zodat gasten kunnen genieten van adembenemende panoramische uitzichten, meeslepende buitenactiviteiten en een diepe verbondenheid met de omgeving. Of het nu gaat om een afgelegen boomhut in het regenwoud, een eco-lodge met uitzicht op een ongerept strand of een retraite in de bergen met weidse uitzichten, Treetops Hotels staat garant voor een onvergetelijk verblijf.

Naast de ontzagwekkende locaties zet Treetops Hotels zich in voor duurzame praktijken en het minimaliseren van de impact op het milieu. Van het gebruik van hernieuwbare energiebronnen tot het ondersteunen van lokale gemeenschappen en het behoud van biodiversiteit, het merk integreert milieubewuste initiatieven in elk aspect van zijn activiteiten.