TORTILIS CAMP

Tortilis Camp ligt aan de zuidwestelijke rand van het park, tegenover de Kilimanjaro berg. Het kamp kijkt uit over zijn eigen privé-wildreservaat Kitirua, 30.000 hectare groot. Weg van de drukke oostkant van Amboseli, en met zijn eigen privé conservancy, ervaren gasten een wild en privé Amboseli. Tortilis Camp is er trots op bij elke maaltijd verse salades en groenten van eigen bodem te serveren. Van een overvloedig bushontbijt midden op de vlakte, tot verse zelfgemaakte pasta’s en broden in het kamp, de Tortilis-koks blinken bij elke maaltijd uit. Tortilis Camp heeft een ruime eetzaal met uitzicht op de Kilimanjaro, waar de gasten aan hun eigen individuele tafels eten. Elk van de 16 tenten van Tortilis Camp heeft een schitterend uitzicht op de Kilimanjaro. De tenten hebben een ruime veranda waar u kunt ontspannen. Familietent is een andere geweldige toevoeging aan dit safarikamp in Amboseli. De Family Tent bestaat uit een slaapkamer met tweepersoonsbed en suite, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en suite, en een ruime privé-veranda. Met een zwembad dat gedeeld wordt met het Private House. Het privéhuis bestaat uit een tweepersoonsslaapkamer met eigen badkamer, een tweepersoonsslaapkamer met eigen badkamer en een ruime zit/eetkamer met veranda.Blogs

Het kamp biedt begeleide natuurwandelingen, bushontbijten en culturele bezoeken aan nabijgelegen Maasai gemeenschappen. Het kamp beschikt ook over een zwembad, spadiensten en een gastronomisch restaurant waar verrukkelijke Afrikaanse en internationale gerechten worden geserveerd.

Met zijn onberispelijke service, adembenemende natuurlijke omgeving en inzet voor natuurbehoud, biedt The Camp een onvergetelijke safari-ervaring die de schoonheid en het wonder van de wilde dieren van Afrika laat zien.