Oranje Safari Teamlid. Wie is oranje Exclusive safari?

Oranje Safari Team Member Wij zijn een touroperator gevestigd in Diani beach en bieden exclusieve gepersonaliseerde safari’s aan.

Wij zorgen ervoor dat voordat u voor uw safarivakantie betaalt, alle details van uw vakantie volledig duidelijk zijn, zonder de verborgen kosten die andere touroperators hebben, waardoor uw totale safarikosten goedkoop lijken, maar in werkelijkheid hoger zijn dan waarvoor u betaalt.

De organisatie wordt geleid door Harry Kisamwa, een plaatselijke Keniaan die geboren is in een gezin van ouders die in het toerisme werken en die verschillende vreemde talen spreekt. Lees hier enkele van de professionele medewerkers die we hebben om ervoor te zorgen dat uw vakantieverwachtingen optimaal worden vervuld.

Teamleden

Bij Oranje exclusive safaris investeren we veel in onze Team Members. Wij begrijpen dat resultaten alleen worden verkregen door teamwerk. Wij zijn bevoorrecht met een joviaal team dat het bedrijf bezit door hun vaardigheden, tijd en ervaring. We zijn trots om enkele van onze teamleden voor te stellen die heel hard hebben gewerkt om het bedrijf”Lead the leaders” te maken.

Yusuf Mundia

Yusuf Mundia Ontmoet professionele chauffeur-gids Yussuf Mohammed Mundia Yussuf Mohammed Mundia is een professionele gecertificeerde chauffeur-gids met ervaring in gidsen. Hij heeft een passie voor het spotten van vogels/dieren/bomen en het benoemen ervan. Yusuf Mundia is een geregistreerde National Transport and Safety Authority (NTSA) chauffeurgids en gecertificeerd door Tourism Regulatory als chauffeurgids. Hij heeft veel [...]

Harry Kisamwa

Harry Kisamwa Harry de teamleider van Oranje exclusive Safaris een Keniaan met een passie voor reizen en het ontdekken van nieuwe plaatsen. Op zeer jonge leeftijd begon ik de parken van Kenia te verkennen. Na de middelbare school en de universiteit ben ik als Franstalige gids begonnen met het rondleiden van gasten in ons mooie, [...]

Alex Ouma Odhiambo

Alex Ouma Odhiambo Safari specialist / Hoofd Professionele Reisgids. Een Safari-specialist is een expert in het organiseren en begeleiden van wildsafari's in Afrika. Hij beschikt over uitgebreide kennis van wilde dieren, ecosystemen en lokale culturen, waardoor je verzekerd bent van een gedenkwaardige en meeslepende safaribeleving. Alex Ouma Odhiambo, bijnaam: Whitecup, is een professionele gecertificeerde chauffeur-gids [...]

Njoroge Kimani

Njoroge Kimani De reisleiders wisten de groep te boeien met hun uitgebreide kennis, boeiende verhalen en aanstekelijk enthousiasme. Ze navigeerden vakkundig langs de bezienswaardigheden en zorgden voor een gedenkwaardige en leerzame ervaring voor alle betrokkenen. Njoroge Kimani bijnaam:Papilo is onze jongste professionele gecertificeerde reisgids. Hij heeft 4 jaar ervaring met het gidsen van gasten op [...]

Mr.Abbas Lid

De heer Abbas Lid De reisleiders wisten de groep te boeien met hun uitgebreide kennis, boeiende verhalen en aanstekelijk enthousiasme. Ze navigeerden vakkundig langs de bezienswaardigheden en zorgden voor een gedenkwaardige en leerzame ervaring voor alle betrokkenen. Abbas lid bijnaam: Paparazzi, is onze professionele chauffeur gids gecertificeerd en goedgekeurd door Kenia National Transport regulatory Authority. [...]

Bakari Alfan

Bakari Alfan Hij is lid van Oranje Exclusive Safari's en werkt voornamelijk vanuit het kantoor in Diani Beach. Bakari Alfan heeft veel ervaring met computer soft- en hardwareonderhoud, netwerken en basisboekhouding. Rollen Zorgt ervoor dat bestanden up-to-date worden gehouden Verstrekt documentatie over opstarten, afsluiten en first level troubleshooting van processen aan helpdesk medewerkers Updaten van [...]

Nguta Bezame

Nguta Bezame Nguta Bezame is onze professionele chauffeur-gids met meer dan 15 jaar ervaring. Een joviale man gecertificeerd door Kenia National Tourism Regulatory. Rollen: Onze klanten begeleiden naar het nationale park. Hij spreekt weinig Duits. Nguta Bezame, een gepassioneerde gids in de adembenemende Nationale Parken. Met grenzeloos enthousiasme leidt hij bezoekers op onvergetelijke avonturen te [...]

Kenia is een van de populairste safaribestemmingen ter wereld, en dat is niet voor niets. Het land herbergt een ongelooflijke verscheidenheid aan wilde dieren, van leeuwen en olifanten tot zebra’s en giraffen.

U kunt kiezen uit een aantal verschillende safarireizen in Kenia, zodat u uw reis kunt afstemmen op uw interesses en budget. Wie een budgetvriendelijke optie zoekt, kan op kampeersafari gaan. Campingsafari’s zijn een geweldige manier om dicht bij de wilde dieren te komen en om de Afrikaanse bush te ervaren. Als u op zoek bent naar een luxere ervaring, kunt u een lodgesafari maken. Lodgesafari’s bieden comfortabele accommodatie en uitstekend eten, en zijn een geweldige manier om het beste te zien van wat Kenia te bieden heeft.

Welk type safari u ook kiest, u zult zeker een onvergetelijke ervaring hebben in Kenia. Dit zijn enkele van de dingen die u kunt verwachten tijdens een safari in Kenia:

Bekijk de Grote Vijf: De Big Five zijn de leeuwen, olifanten, luipaarden, neushoorns en buffels. Dit zijn de meest iconische dieren van Afrika, en u zult ze zeker zien tijdens een safari in Kenia.
Ga op gamedrives: Game drives zijn de meest populaire manier om de wilde dieren in Kenia te zien. U rijdt door de nationale parken en reservaten in een open voertuig, zodat u de dieren optimaal kunt zien.
Ga op wandelsafari: Wandelsafari’s zijn een geweldige manier om de wilde dieren van dichtbij en persoonlijk te zien. Je loopt door de bush met een gids, die je helpt de dieren te spotten.
Ga op vogelsafari: In Kenia leven meer dan 1000 vogelsoorten, waardoor het een geweldige bestemming is voor vogelaars. U kunt op vogelsafari gaan om verschillende vogels te zien, waaronder adelaars, haviken en uilen.
Ga op een culturele safari: Kenia is de thuisbasis van een aantal verschillende stammen, elk met hun eigen unieke cultuur. U kunt op een culturele safari gaan om te leren over de verschillende stammen en hun culturen.
Als u op zoek bent naar een onvergetelijke safaribeleving, dan is Kenia de perfecte bestemming. Met zijn ongelooflijke wilde dieren, prachtige landschap en rijke cultuur heeft Kenia iedereen iets te bieden. Onze beoordelingen

error: Content is protected !!