Tanzania Safari’s Tours . Tanzania is een land in Oost-Afrika met een lange geschiedenis van safari’s. Het land herbergt enkele van de beroemdste safaribestemmingen ter wereld, waaronder het Serengeti National Park, de Ngorongorokrater en het Tarangire National Park.

De safari’s bieden een unieke gelegenheid om een grote verscheidenheid aan Afrikaanse wilde dieren in hun natuurlijke omgeving te zien. Bezoekers van Tanzania kunnen leeuwen, olifanten, giraffen, zebra’s en vele andere dieren verwachten.

De safari’s kunnen worden aangepast aan de behoeften van elke reiziger. Er zijn verschillende safari-opties beschikbaar, van budgetvriendelijke opties tot luxe safari’s.

Als u op zoek bent naar een onvergetelijke Afrikaanse safaribeleving, dan is Tanzania de perfecte bestemming.

Hier zijn enkele van de dingen die u kunt doen tijdens een Tanzania-safari:

  • Game drives: Game drives zijn de meest populaire manier om de wilde dieren in Tanzania te zien. U rijdt door de nationale parken in een open voertuig, zodat u de dieren optimaal kunt zien.
  • Luchtballonsafari’s: Luchtballonsafari’s bieden een unieke kijk op de nationale parken. Je zweeft over de parken, waardoor je in vogelvlucht de dieren en het landschap kunt zien.
  • Wandelsafari’s: Wandelsafari’s zijn een geweldige manier om het wild van dichtbij en persoonlijk te zien. Je loopt door de parken met een gids, die je helpt de dieren te spotten.
  • Kamperen: Er zijn verschillende campings in de nationale parken, waar u onder de sterren kunt kamperen.

De safari’s zijn een geweldige manier om de schoonheid van Afrika te ervaren en de wilde dieren die het continent hun thuis noemen. Als u op zoek bent naar een onvergetelijke safaribeleving, dan is Tanzania de perfecte bestemming.

Neem contact op
Onze beoordelingen

Safari Maasai Tanzania

0 reviews

Tembea Tanzania safari

0 reviews

Marafiki Tanzania Safari

0 reviews

Furaha Tanzania Safari

0 reviews

Safiri Tanzania Safari

0 reviews

5 dagen Duma Tanzania Safari

0 reviews

4 dagen Kobe Tanzania Safari

0 reviews
error: Content is protected !!