from €0,00
Inquiry

3 Dagen Safari Kamunyak Wonder

Not Rated
Duur

Tour Type

Daily Tour

Groepsgrootte

Onbeperkt

Languages

___

Overzicht

Kamunyak Wonder Safari

Kamunyak, wat ‘de gezegende’ betekent, was de naam van de beroemde leeuwin die 6 oryxkalfjes adopteerde in het Samburu National Reserve. Op deze 3-daagse Safari Kamunyak Miracle die begint in het Nairobi hotel of Jomo Kenyatta International Airport en eindigt in het Nairobi hotel of Jomo Kenyatta international Airport. Deze safari is ideaal voor gasten die Samburu National Reserve willen bezoeken zonder de drukte van het wegverkeer.

Highlights

 • wildlife
 • wilde dieren
 • verschillende soorten vogels

Routebeschrijving

Included/Excluded

 • Retourzendingen volgens het programma
 • Safari in een gedeelde 4×4 Land Cruiser
 • Ervaren chauffeur gids
 • Safari checklist
 • Overnachting volgens het programma,
 • Alle maaltijden op safari beginnend met de lunch eindigend met het ontbijt
 • Parkkosten
 • Overheidsbelastingen
 • Vliegende artsen verzekering
 • Vliegticket Nairobi Samburu retour
 • Drankjes in de lodges en kampen op safari
 • Alle uitgaven van persoonlijke aard
 • Extra optionele activiteiten volgens het programma.
 • Masai dorp USD15 per persoon
 • Fooien en fooien

Tour Length

3 Days

Tour's Location

FAQs

Hoe veilig is het om een safarivakantie met oranje safari te boeken?
Oranje safari is een gerenommeerd bedrijf in Kenia met een schat aan ervaring in de reisbranche van bijna 20 jaar. Aangezien de touroperator geen eigen accommodaties heeft, zal het advies over de safari-accommodaties nooit bevooroordeeld zijn. Oranje's exclusieve safari verzamelt een kleine aanbetaling via beveiligde Visa of Mastercard om de boeking veilig te stellen en betaling van het volledige bedrag enkele dagen voor de safari, waardoor de angst om uw geld te verliezen wordt verminderd en onze klanten gemoedsrust krijgen. Wij zijn lid van KATO.
Hoe lang moeten we op safari?
Wij bevelen een minimale safari met overnachting ten zeerste aan. Het beste is om uw safari vanuit uw land vooraf te boeken en te eindigen met een strandverblijf. Voor een meer ontspannen safari kunt u twee nachten in dezelfde accommodatie verblijven als u op safari gaat, omdat de gamedrives een vroege start met zich meebrengen waarbij u misschien niet eens de tijd hebt om te genieten van de luxe van de accommodaties waar u verblijft. Een safari hangt altijd af van uw budget en de gewenste verblijfsdagen. Oranje Exclusive Safaris adviseert 4 dagen en meer voor een safari binnen Oost-Afrika (Kenia). Voor familiesafari's adviseert Oranje Safaris meer dan 7 dagen en meer voor geweldige ervaringen met een strandverlenging om te ontspannen.
Hoe veilig is het om oranje safari te betalen vanuit het buitenland??
Als toonaangevende touroperator die exclusieve high-end safari's in Kenia aanbiedt, ontvangen wij regelmatig betalingen uit de hele wereld. De betaling door de klant is veilig, want u kunt betalen met Visa, MasterCard of American Express. Als Kato Member zijn wij gebonden aan de Kato ledenregeling. De KATO-obligatieregeling is derhalve bedoeld als een vorm van "financiële garantie" om de zakenrelaties van KATO-leden te beschermen tegen het mogelijke verlies van gelden die zijn betaald aan een KATO-lid dat geconfronteerd wordt met onvrijwillige liquidatie.
Is het veilig voor kinderen om op safari te gaan?
Voor het comfort van de ouders zijn kinderen onder de 5 jaar wellicht aan te raden voor kortere safari's dicht bij het strand Hotels of voor een verblijf van meer nachten in één lodge of safarikamp. Kinderen worden snel moe, en de lange hobbelige wegen zijn uiterst oncomfortabel voor kinderen.
Welke dieren zou ik op safari zien?
Op safari rijdt u rond om verschillende dieren te spotten; dit heet een game drive. Wanneer u uw safari boekt, is het van groot belang te weten hoeveel gamedrives u zult maken en hoe lang, want dat bepaalt de kans die u hebt om dieren te spotten. We kunnen nooit garanderen welke dieren u zult zien, maar onze professionele gidsen zullen hun uiterste best doen om u veel wild te laten zien.
Wanneer is de beste tijd om Kenia te bezoeken? Wat is de beste tijd om op safari te gaan in Oost-Afrika?
De beste tijd om Kenia te bezoeken hangt af van wat u wilt doen. Kenia wordt verdeeld door de evenaar en wordt gekenmerkt door een tropisch klimaat. We hebben het geluk dat we het hele jaar door 12 uur zoon en 12 uur duisternis hebben.
Het weer in Kenia is vaak ideaal, hoewel de kust erg vochtig kan zijn en er hete, woestijnachtige omstandigheden zijn rond het Magadi-meer en in de noordelijke gebieden van het land rond het Turkanameer.
Tijdens de koelste maanden juni, juli en augustus ligt de temperatuur in Nairobi rond de 60 °F, die kan dalen tot ongeveer 50 °F in de Aberdare regio en Mount Kenya.
Korte regens: November tot december Het regent zelden de hele dag. Korte, hevige regenbuien worden meestal vervangen door zonnige perioden, wat deze tijd in Kenia zeer aangenaam maakt.
Wat moeten we inpakken en welke kleding moeten we dragen op safari?
Safari kleding moet comfortabel en casual zijn. De avonden en vroege ochtenden kunnen fris zijn, dus warme truien zijn aan te bevelen. Lage, comfortabele sport- of trekkingschoenen zijn de meest geschikte wandelschoenen als u van plan bent deel te nemen aan een wandelsafari.
Wij raden u aan warme kleding mee te nemen, waaronder een fleece of lichte wollen trui en sokken, naast de normale safarikleding. Overdag kan het behoorlijk warm worden, dus vergeet niet een zonnebril en een zonnebrandcrème met een hoge factor, alsmede een zonnehoed met een kleine rand.
Vanwege de beperkte ruimte in de lichte vliegtuigen adviseren wij u uw bagage tot een minimum te beperken. Wij raden u aan uw bagage te verpakken in een kleine, zachte tas van maximaal 15 kg, de bagagelimiet voor lokale vluchten van de luchtvaartmaatschappijen.
Waarom zijn safari's duur?
De kosten van de safari zijn duur omdat je de totale kosten krijgt voor de 4x4 Land Cruiser, de entreegelden voor het park, brandstof, bestuurdersvergoeding, accommodatie, drankjes in de 4x4, alle maaltijden, enz. Deze kosten worden aan ons betaald, en wij betalen de accommodaties.
Wij werken met zeer deskundige, ervaren reisleiders, die wij goed betalen om ze te behouden.
De lodges en kampen waarmee wij werken kosten meer omdat het handhaven van de hoge standaard in de parken veel meer kost dan in de steden. Lodges in de parken betalen evenveel voor Kenia's wildlife diensten.

Reviews

0/5
Not Rated
Based on 0 review
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Showing 1 - 0 of 0 in total

Write a review

from €0,00

Inquiry

Organized by

adminn

Member Since 2022

1 Reviews

error: Content is protected !!