Simba Apartments ligt op 2,3 km van Diani Beach en biedt accommodatie met een tuin, een terras en een 24-uursreceptie voor uw gemak. Het appartement beschikt over zowel WiFi als gratis privéparkeergelegenheid.
De appartementen bieden gasten een patio, een zithoek, een flatscreen-tv met satellietzenders, een volledig uitgeruste keuken met een koelkast en een oven, en een eigen badkamer met een douche. Een fornuis en een broodrooster zijn ook aanwezig, evenals een waterkoker.

Simba Apartments is een gerenommeerd wooncomplex in het hart van een bruisende stad. Met zijn opvallende architectuur en moderne voorzieningen biedt Simba Apartments een luxe woonervaring voor zowel individuen als gezinnen. Het complex heeft in totaal 200 goed ontworpen en ruime appartementen, die voldoen aan verschillende behoeften en voorkeuren.

De appartementen van Simba Apartments zijn zorgvuldig ontworpen, met eigentijdse interieurs en een inrichting van hoge kwaliteit. Elke unit is zorgvuldig ontworpen om de ruimte optimaal te benutten en een comfortabele leefomgeving te bieden. Bewoners kunnen kiezen uit verschillende plattegronden, waaronder appartementen met een slaapkamer, twee slaapkamers en drie slaapkamers, voor verschillende gezinsgroottes.

De voorzieningen van Simba Apartments zijn ontworpen om de levenskwaliteit van de bewoners te verbeteren. Het complex biedt een ultramodern fitnesscentrum, zodat bewoners een actieve levensstijl kunnen behouden zonder het terrein te verlaten. Daarnaast is er een weelderige groene tuin en een speciale kinderspeelplaats, waardoor er volop mogelijkheden zijn voor recreatie in de buitenlucht.

De locatie van Simba Apartments draagt bij aan de aantrekkingskracht. In de buurt van winkelcentra, restaurants en uitgaansgelegenheden hebben bewoners gemakkelijk toegang tot een breed scala aan voorzieningen en diensten. Het complex is ook goed aangesloten op de belangrijkste transportnetwerken, waardoor woon-werkverkeer voor bewoners gemakkelijk is.

Met zijn mix van modern design, superieure voorzieningen en strategische locatie zet Simba Apartments een nieuwe standaard voor luxe wonen. Het biedt bewoners een harmonieuze mix van comfort, gemak en luxe, waardoor het een ideale keuze is voor wie op zoek is naar een verfijnde stedelijke levensstijl.