De Shimba Hills Lodge is de enige ‘boomlodge‘ binnen de kustregenvijver van Kenia. Een bekroond ontwerp toen het in 1986 werd gebouwd. Het werd besteld als kustalternatief voor de beroemde Tree Tops. Bij de bouw lag de nadruk op natuurlijke materialen, waarbij cederhout de boventoon voerde, wat resulteerde in een warm en ontspannend interieur.

Shimba Hills Lodge is een adembenemend toevluchtsoord gelegen in het weelderige groen van het Shimba Hills National Reserve in Kenia. De lodge wordt omringd door adembenemende landschappen en een overvloed aan wilde dieren en biedt een unieke safaribeleving voor zowel natuurliefhebbers als avonturiers.

De lodge zelf is een architectonisch hoogstandje dat naadloos opgaat in de natuurlijke omgeving. Het beschikt over comfortabele accommodaties, variërend van gezellige cottages tot ruime suites, die gasten een serene en luxe ambiance bieden. De kamers bieden een adembenemend uitzicht op de omliggende heuvels en valleien, waardoor een perfecte omgeving ontstaat voor ontspanning en rust.

Een van de hoogtepunten van Shimba Hills Lodge is de nabijheid van diverse wilde dieren. In het reservaat leven zeldzame diersoorten zoals de sabelantilope en de bedreigde Afrikaanse olifant. Gasten kunnen deelnemen aan spannende gamedrives of begeleide natuurwandelingen om de rijke biodiversiteit van het gebied te verkennen.

De lodge biedt verschillende voorzieningen, zoals zwembaden, een spa en uitstekende eetgelegenheden waar verrukkelijke Afrikaanse gerechten worden geserveerd. Of het nu gaat om het kijken naar de zonsondergang boven de heuvels, het luisteren naar de symfonie van de natuur of het opgaan in de plaatselijke cultuur, Shimba Hills Lodge belooft een onvergetelijke ervaring voor natuurliefhebbers en safariliefhebbers.

meer blogs