Severin Safari Camp ligt in Tsavo West National Park, ongeveer 250 km van Mombasa en Nairobi. In Tsavo West National Park ligt het in de buurt van mzima bronnen, Tsavo rivier en Tsavo West vulkanische landschappen. Vanaf Mtito Andei gate is het ongeveer 40 minuten rijden en er is een airstrip op 25 minuten afstand.

Het kamp biedt 27 luxe accommodaties, waarvan 4 junior suites en 2 executive suites. Severin Safari camp heeft watergaten die wilde dieren aantrekken zoals giraffen, antilopen, leeuwen en vele anderen, ook verschillende vogelsoorten die de waterpoel bezoeken om water te drinken, zodat u kunt genieten van het bekijken van de dieren terwijl u ontspant en een drankje neemt.

Het kamp heeft ook een vuurplaats in de buurt voor zonsondergang en een drankje na het diner, waardoor je safari een echte romantische ervaring wordt.

Het kamp heeft een zwembad en ligbedden met een geweldig uitzicht op de Kilimanjaro, de besneeuwde berg en de hoogste berg van Afrika en de op een na hoogste berg ter wereld. De diensten zijn briljant, en ze bereiden geweldige maaltijden, zowel lokaal als internationaal. Een safari-huis voor jou.

Het kamp beschikt over ruime tenten die elegant zijn ingericht en een gezellige en meeslepende ervaring bieden. Elke tent is uitgerust met eigen en-suite faciliteiten en biedt een naadloze mix van rustieke charme en hedendaags gemak. Gasten kunnen genieten van heerlijke culinaire hoogstandjes in het restaurant van het kamp, waar een mix van internationale en traditionele Keniaanse gerechten wordt geserveerd.

Severin Safari Camp biedt spannende safariavonturen, waarbij bezoekers getuige kunnen zijn van de ongelooflijke diversiteit aan wilde dieren in Tsavo West National Park. Tijdens begeleide gamedrives kun je olifanten, leeuwen, zebra’s, giraffen en een groot aantal vogelsoorten in hun natuurlijke omgeving zien.

Blogs