Sentrim Mara Safari Camp ligt in het Maasai Mara wildreservaat, op 3 km van Sekenani gate. Het hele kamp ligt verspreid over 100 hectare rustige omgeving en waar acaciabomen ‘s nachts fluiten. Het belangrijkste gastengedeelte bestaat uit de receptie, lounge en restaurant, bar, open haard, poolbar, jacuzzi en zwembad.

Het kamp heeft in totaal 44 Tenten, 5 Deluxe Kamers en 3 familiehuizen met 2 slaapkamers inclusief zitkamer. Alle kamers zijn uitgerust met

  • Privé warme douche
  • Kluisjes
  • Zonne-energie

 

 

 

Dit kamp is een bijzondere bestemming voor liefhebbers van wilde dieren die op zoek zijn naar een authentieke Afrikaanse safaribeleving. Dit kamp ligt in het hart van Kenia’s Maasai Mara National Reserve en biedt een unieke mix van luxe en wildernis.

Het kamp beschikt over ruime en comfortabele tenten die een gezellig toevluchtsoord bieden na een dag vol avontuur. Elke tent is goed uitgerust met moderne voorzieningen, waaronder een eigen badkamer en een privéveranda met een adembenemend uitzicht op het omringende landschap.

Dit kamp biedt een scala aan spannende activiteiten om het overvloedige wildleven van de Maasai Mara te verkennen. Gasten kunnen deelnemen aan gamedrives onder leiding van ervaren gidsen, getuige zijn van de ontzagwekkende jaarlijkse wildebeestmigratie of de “Big Five” in hun natuurlijke habitat zien.

De deskundige koks van het kamp bereiden heerlijke maaltijden met lokale smaken en verse ingrediënten. Dineren in Sentrim Mara Safari Camp is een heerlijke culinaire ervaring, waarbij gasten kunnen genieten van de smaken van Afrika.

Met zijn toplocatie, warme gastvrijheid en uitzonderlijke ontmoetingen met wilde dieren is Sentrim Mara Safari Camp een toevluchtsoord voor natuurliefhebbers en een poort naar onvergetelijke herinneringen in het hart van de Maasai Mara.

meer blogs