Sentinel Mara Camp is een exclusief Eco-kamp met 7 tenten in de Maasai Mara langs de Mara-rivier. Het kamp is seizoensgebonden en kijkt uit over de Mara rivier en is gebouwd tussen het struikachtige Mara en Mashy Musiara gebied, waardoor je een uitstekend uitzicht hebt op het wild.
Gemeubileerde tenten met twin of queen bedden, bureau en stoelen, nachtkastjes, canvas kledingkast, wasmand, bagagerek, grote houten kist, canvas stoelen en butler’s tray op de veranda, en suite faciliteiten met warme douches en porseleinen spoeltoiletten. Eet- en aparte loungetenten met prachtig uitzicht op krokodil en nijlpaarden in de rivier beneden.
Het Sentinel Mara Camp werkt op basis van all inclusive, zodat al uw maaltijden en drankjes tijdens uw luxe verblijf zijn inbegrepen.

Sentinel Mara Camp is een bijzonder safarikamp gelegen in het hart van het Maasai Mara National Reserve in Kenia. Het kamp ligt te midden van de adembenemende landschappen van de Afrikaanse savanne en biedt een onvergetelijke wilderniservaring.

Met zijn milieuvriendelijke ontwerp en luxe voorzieningen past Sentinel Mara Camp naadloos in de omgeving en biedt het gasten comfort en gemak. Het kamp beschikt over ruime en goed ingerichte tenten, elk uitgerust met een eigen badkamer, comfortabele bedden en een prachtig uitzicht op de omringende wildernis.

Gasten kunnen deelnemen aan spannende gamedrives onder leiding van ervaren gidsen, die een grondige kennis hebben van de Maasai Mara en de overvloed aan wilde dieren. Het reservaat staat bekend om de grote verscheidenheid aan wilde dieren, waaronder leeuwen, olifanten, giraffen, zebra’s en gnoes. Het bijwonen van de Grote Trek, waarbij miljoenen gnoes en zebra’s de Mara rivier oversteken, is een unieke ervaring.

Naast game drives kunnen gasten genieten van heerlijke maaltijden bereid door ervaren chef-koks, ontspannen bij het kampvuur onder de sterrenhemel of gewoon genieten van de sereniteit van de Afrikaanse bush.

Sentinel Mara Camp belooft een buitengewoon avontuur, waarbij bezoekers worden ondergedompeld in de natuurlijke wonderen van de Maasai Mara en dierbare herinneringen voor het leven worden gecreëerd.

meer blogs