SATAO ELERAI LUXE KAMP

Satao Elerai Luxury Camp ligt in de buurt van Amboseli National Park. Het kamp ligt in een privé heiligdom. Het Elerai natuurgebied ligt in een door de African Wildlife Foundation aangewezen kritieke wildcorridor, de Kitenden Corridor, die het Kilimanjaro Forest Reserve in Tanzania verbindt met het Amboseli National Park en verder. Deze gebieden omvatten een rijke verscheidenheid aan ecosystemen, van de semi-aride savanne tot wetlands, en herbergen een gevarieerde verzameling flora en fauna.

Het kamp heeft luxe tenten, een zwembad en een restaurant met perfect uitzicht op de Kilimanjaro.

Satao Elerai Luxury Camp is een bijzonder safarikamp in het hart van het Amboseli National Park in Kenia. Dit kamp ligt aan de voet van Mount Kilimanjaro en biedt een unieke combinatie van luxe en avontuur in de wildernis. Met slechts negen ruime tenten biedt het een exclusieve en intieme ervaring voor gasten.

Het kamp staat bekend om zijn adembenemende panoramische uitzichten op de Afrikaanse savanne en de overvloed aan wilde dieren. Gasten kunnen getuige zijn van het ontzagwekkende schouwspel van olifanten, giraffen, zebra’s en andere dieren die vrij rondlopen in hun natuurlijke habitat.

Elke tent in Satao Elerai is elegant ingericht en voorzien van moderne voorzieningen, waardoor je verzekerd bent van een comfortabel verblijf te midden van de wildernis. De belangrijkste loungeruimte van het kamp, gebouwd met natuurlijke materialen, creëert een warme en uitnodigende sfeer waar gasten kunnen ontspannen en genieten van de omringende schoonheid.

Blogs