Satao Camp biedt zijn gasten de klassieke ‘Out of Africa’-ervaring. Ruime tentaccommodatie wordt aangevuld met een eersteklas keuken en oprechte gastvrijheid. Uw tijd bij Satao is aan u om zo veel of zo weinig te doen als u wilt, en ons attente team zal ervoor zorgen dat u altijd goed verzorgd wordt. Elke gast wordt hartelijk verwelkomd in onze Satao familie.
Het Satao Camp heeft 20 luxe en-suite tenten, elk met een eigen veranda, genesteld tussen de tamarindebomen rondom de eigen drinkplaats van het kamp. De tenten zijn zorgvuldig gepositioneerd om een ononderbroken uitzicht op het bezoekende wild mogelijk te maken en tegelijkertijd volledige privacy te garanderen.
Er zijn 16 tenten en 4 pakken. Het interieur van de tenten is gewoonweg prachtig. Ze zijn allemaal aantrekkelijk ingericht naar een uniek Afrikaans ontwerp. De suites zijn groter en liggen het dichtst bij de waterpoel. De tenten van Satao Camp zijn speciaal ontworpen en aangepast voor gasten met een handicap. Satao

Satao Camp is een gerenommeerd safarikamp gelegen in Tsavo East National Park, Kenia. Het kamp is vernoemd naar de legendarische olifant Satao en biedt een unieke en meeslepende wildlife-ervaring voor natuurliefhebbers en avonturiers.

Satao Camp ligt in het hart van de Afrikaanse bush en biedt gasten comfortabele en luxe tentaccommodaties. Het kamp heeft een perfecte balans tussen moderne voorzieningen en een rustieke, authentieke safarisfeer. De ruime tenten bieden een panoramisch uitzicht op het omringende landschap, zodat bezoekers de rijke fauna vanuit hun eigen privéruimte kunnen observeren.

De toplocatie van het kamp biedt gemakkelijk toegang tot Tsavo East National Park, dat bekend staat om zijn diverse ecosystemen en overvloed aan wilde dieren, waaronder olifanten, leeuwen, giraffen en verschillende vogelsoorten. Gasten kunnen deelnemen aan spannende gamedrives, begeleide natuurwandelingen en vogelexcursies om de natuurlijke wonderen van het park te ontdekken.

Blogs