Sarova Saltlick Lodge ligt in de Taita heuvels en het Taita Hills Wildlife Sanctuary. Het is ongeveer 400 km van Nairobi en het duurt ongeveer 6 uur om de lodge over de weg te bereiken. Vanaf Mombasa is het ongeveer 200 km en duurt het ongeveer 4 uur over de weg, afhankelijk van het verkeer. De lodge heeft een landingsbaan, dus het duurt ongeveer 30 minuten vliegen vanaf Mombasa en naar schatting 1 uur vliegen vanaf Nairobi.

De Sarova Saltlick Lodge heeft 96 kamers en is verhoogd op palen. Ook het restaurant en de bar zijn verhoogd, zodat de gasten een schitterend uitzicht hebben op de Tsavo-vlakte, de Kilimanjaro en de waterpoel. Het klimaat rondom is gematigd.

Terwijl u ontspant en de schoonheid van de Afrikaanse Savanne voelt, hebt u kans om wilde dieren te zien die regelmatig de waterpoel bezoeken, en de lodge heeft ook een terras om de dieren te bekijken en een tunnel om dichter bij de dieren te komen terwijl ze water drinken bij de waterpoel, en niet te vergeten verschillende vogelsoorten die ook de waterpoel bezoeken. Geweldig! De lodge biedt ook nachtelijke game drives aan omdat het in een privé heiligdom ligt.

Voor een prachtige safari is dit een plek om te zijn, te ontspannen en te genieten.

Blogs