Samburu Sopa lodge is een van Kenia’s beroemdste wildgebieden. De thuisbasis van het zeldzame noordelijke deel van Kenia. “Soorten” van Beisia Oryx, gerenuk, gravy’s zebra’s. De lodge is ongeveer 165 km groot en ligt in het voorouderlijke land van de Samburu, die een gesloten relatie hebben met de Masai.
De lodge bevat 15 cottages, elk met een 2-slaapkamer ad zijn gebouwd in een boogformatie aan weerszijden van de openbare ruimte om het watergat te omringen, maar een brede opening te laten om diervrij verkeer naar het water mogelijk te maken.
Elke kamer volgt het ontwerp van de buitenkant van eeuwenoude Samburu woningen. De kamers hebben veel hogere plafonds, veel grotere ramen en veel meer stromingsruimte en een eigen badkamer.
Sopa Samburu lodge is ruim opgezet, heeft 2 luchtige en comfortabele kamers. De gastenkamer is smaakvol ingericht met queensize bedden, een grote kleedruimte, een royaal ingerichte badkamer en een openluchtveranda die uitkijkt over de waterpoel.
Zwembad, traditionele dans, natuurwandeling, cadeauwinkel, sundowner, vogels kijken, haardrogers, buiten eten en wasserij zijn ook beschikbaar in de lodge.

Meer blogs