skip to Main Content

Saltlick Ngutuni safari

Deze safari programma is voor budgetklanten die verblijven in een luxe Saltlick-lodge graag willen. De beste optie is een bezoek aan het nationale park Tsavo East en het Sanctuary Taita Hills in plaats van deze optie. We raden deze optie niet ten zeerste aan omdat deze safari u niet naar Tsavo East Nationale Park brengt

DAG 1: MOMBASA/DIANI NAAR TAITA HILLS SANCTUARY

U zult worden opgehaald bij uw hotel tussen 05.00 uur en 05.30 uur in de ochtend (vroeg ontbijt wordt geserveerd bij de receptie).  We zullen vertrekken richting Taita hills wat ongeveer 150 km verwijderd is van Mombasa. Tijdens het rijden zullen wij een tussenstop maken en uiteindelijk het taita hills betreden.

waar we zullen arriveren voor de lunch. Na de lunch zullen we op wild safari gaan in Taita Hills gelegen aan de voet van Taitahills en Lumo Community Wildlife Sanctuary. Dit ligt in het hart van het ecosysteem van Tsavo, omringd door Tsavo East en West. Het bevat Lake Jipe en de Taita Game Sanctuary.

Het bestaat uit drie groepen ranches (Lualenyi, Mramba en Oza), die allemaal hebben gekozen om hun natuurlijke hulpbronnen te bundelen voor de instandhouding van dit unieke gebied. Het gebied is een goede doorgang voor de dieren van Tsavo East en West, een oude olifant migratie route en een belangrijk voortplantings gebied voor leeuwen. Het is de thuisbasis van diverse wilde dieren, spectaculaire landschappen en de Taita bewoners. De niet zo bekende Lumo Community Wildlife Sanctuary (Gemeenschap voor het opvangen van wilde dieren) is gesitueerd tussen de Taita Hills Sanctuary en West Tsavo, maar 50 km vanaf Voi langs de Taveta weg. De drie groepen ranches kwamen samen om de Lumo Community Wildlife Sanctuary te vormen als een manier om de natuurlijke hulpbronnen in het gebied te gebruiken.

Door het investeren van de verdiensten aan touristische activiteiten speelt de gemeenschap een belangrijke rol in het onderhouden van de biodiversiteit van het gebied door de stroperij tegen te gaan en bewustzijn te creëren voor de wilde dieren. Het toevluchtsoord is een initiatief om de armoede onder de bevolking tegen te gaan en de wilde dieren te beschermen. Tijdens de safari krijgt u de kans om leeuwen, luipaarden, cheeta’s, tijgerkatten, civetkatten, grootoorvos, buffels, giraffes, olifanten, bavianen, waterbokken, antelopes, elanden, gazelles, zebra’s, mangoestes, Dik-diks, stekelvarkens, aardwolven, gestreepte en gestipte hyena’s en 600 vogelsoorten. (Optionele avond wildsafari) We zullen vertrekken naar Lions bluff of Sarova Salt Lick Lodge voor het diner en een overnachting.

Premium accommodaties: Saltlick lodge

Basic accommodaties: Lions bluff

DAG 2: TAITA HILLS NAAR NGUTUNI SANCTUARY

Vroeg ontbijt daarna game drive in de Taita hills voordat u vertrekt naar Ngutuni, waar je game drive hebt in het Sanctuary Ngutuni. Ngutuni is een privaat toevluchtsoord met een oppervlakte van 10.000 hectare omringd aan drie zijden door Tsavo-oosten. The Sanctuary delen hetzelfde ecosysteem als Tsavo East. Er is geen hek tussen het Sanctuary van Ngutuni en het Tsavo East National park, maar tijdens deze safari bezoekt u het Tsavo East National park niet. De lunch wordt geserveerd in Ngutuni Sanctuary. De lodge heeft een waterput die vaak wordt bezocht door wilde dieren. Na uw heerlijke lunch gaat u terug naar uw strandhotel

INBEGREPEN:

 • Safari in een privé safari 4×4 Land cruiser
 • Gidsen met meer dan 8 jaar ervaring.
 • Onbeperkt water/cola/fanta/sprite in de safari Minibus/4×4 Land Cruiser
 • Safari checklist
 • Overnachting volgens het programma
 • Alle maaltijden op safari startend met lunch op de eerste dag en eindigend met lunch op de laatste dag.
 • Park entrees
 • Belastingen van de regering
 • Medische lucht redding verzekering tijdens de reis

NIET INBEGREPEN:

 • Fooien
 • Dranken in de lodges en op de kampen op safari
 • Alle persoonlijke bezittingen
 • Extra optionele activititeiten naast het programma
DatumPersoonVervoer op safarikosten P/P
1 Juli 2017- 31 Maart 202024×4 Land CruiserUSD 460
1 Juli 2017- 31 Maart 202044×4 Land CruiserUSD 340
1 Juli 2017- 31 Maart 202064×4 Land CruiserUSD 298

Kosten zijn vast
Neem a.u.b contact met ons op voor paas, Kerstmis en eenpersoonskamer toeslag

  Uw naam (verplicht)

  Uw E-mail (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Uw bericht (verplicht)

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Service voorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Back To Top