skip to Main Content

RHINO VALLEY LODGE TSAVO WEST KENYA.

Bij de ruige maar schilderachtige Ngulia-heuvels biedt Rhino Valley Lodge het meest idyllische uitzicht op het ongerepte Tsavo West National Park, Veel dieren kunnen het hele jaar door worden bekeken op de veranda’s van de Banda’s van het kamp, ​​omdat ze vaak naar de water hole op slechts een paar meter onder het kamp komen water drinken.

De Lodge heeft zes zelfstandige banda’s, zes standaardkamers, 10 luxe rockkamers en een camping gebouwd om aan de behoeften van de veeleisende reiziger te voldoen. De rotskamer is een van de meest unieke ‘holbewoner’ aflaten die je nergens anders ter wereld zult vinden. Het is zelfs een ervaring van je leven!

De zelfstandige banda’s zijn smaakvol ingericht met robuuste eenpersoonsbedden, een goed uitgeruste kitchenette en een complete badkamer. Ze bieden het comfort van thuis weg van huis.

Het kamp heeft een modern gourmet restaurant met een uitgebreid menu dat speciaal is ontworpen voor mensen die van het buitenleven houden. Het is ook trots op een goed gevulde ‘boombar’, een andere buitengewone ervaring onder een brede sterrenhemel in tropische luchten en in de warmte van een kampvuur. Het kamp wordt verlicht door een superstille generator die voldoet aan strenge internationale eisen op het gebied van natuur en milieu.

  Uw naam (verplicht)

  Uw E-mail (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Uw bericht (verplicht)

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Service voorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Back To Top