RHINO VALLEY LODGE

Rhino Valley Lodge ligt tegen de achtergrond van de ruige maar schilderachtige Ngulia Hills en biedt het meest idyllische uitzicht op het ongerepte Tsavo West National Park, waar het wemelt van de wilde dieren in de natuur: leeuwen, buffels, olifanten, cheeta’s, luipaarden, nijlpaarden, neushoorns en duizenden andere wilde dieren op de savanne. Deze zijn het hele jaar door te zien op de veranda’s van de banda’s van het kamp, want ze gaan vaak naar de waterplas enkele meters onder het kamp.
Rhino Valley Lodge ligt op 40 km van Mtito Andei Gate en is een ongeëvenaard toevluchtsoord voor natuurliefhebbers en een perfect toevluchtsoord in de vrije natuur. De nachten hebben hun eigen unieke sfeer, een pot-pourri van honderden verschillende dieren-, vogel- en insectengeluiden. Het kamp is zo ontworpen dat het opgaat in de omringende vegetatie en het landschap. De Lodge heeft zes self-catering bandas, zes standaard kamers, 10 luxe rotskamers en een camping, gebouwd om te voldoen aan de behoeften van de veeleisende reiziger. De rotskamer is een van de meest unieke ‘holbewoner’ verwennerijen die u nergens anders ter wereld zult vinden. In feite is het een ervaring van je leven!

De self-catering bandas zijn smaakvol ingericht met robuuste twinbedden, een goed uitgeruste kitchenette en een complete badkamersuite en bieden het comfort van thuis weg van huis. RHINO VALLEY LODGE

De camping heeft een modern gastronomisch restaurant met een uitgebreid menu, speciaal ontworpen voor liefhebbers van het buitenleven. Het heeft ook een goed gevulde ‘boombar’, een andere buitengewone ervaring onder een weidse tropische sterrenhemel en in de warmte van een kampvuur. Het kamp wordt verlicht door een superstille generator die voldoet aan strenge internationale natuur- en milieueisen.

Blogs