Reisverzekering Amref in samenwerking met Oranje Safari

Reisverzekering Inbegrepen in onze safaripakketten is de beste medische zorg tijdens de safari. We werken samen met Amref Flying Doctors. Dus als er iets gebeurt, wordt de beste medische zorg verleend!

Uw safari in Kenia is zonder twijfel een ervaring van uw leven, een reis waar u misschien al jaren naar uitkijkt en die u plant.

Je wilt er natuurlijk niet aan denken dat er iets mis kan gaan, maar heel af en toe gebeurt dat toch. Daarom werken we samen met Amref Flying Doctors. Dus als er iets gebeurt, wordt de beste medische zorg verleend!

www.flydoc.org

Om u de beste Kenia Safari ervaring te bieden!

AMREF Flying Doctors levert luchtvervoersdiensten bij medische noodgevallen in heel Oost-Afrika, evenals luchtambulancetransfers tussen medische faciliteiten. Wij zijn een van Afrika’s grootste leveranciers van luchtambulancediensten en opereren in vele Oost-Afrikaanse landen, waaronder Oeganda, Kenia en Tanzania en, wanneer toestemming kan worden verkregen, de meeste buurlanden, waaronder de Democratische Republiek Congo, Eritrea, Somalië, Ethiopië, Rwanda en Burundi. Afhankelijk van de goedkeuring van de vluchten, zal AMREF Flying Doctors evacuaties uitvoeren van overal op het Afrikaanse continent. Bovendien kunnen patiënten worden gerepatrieerd met een vliegtuig van AMREF Flying Doctors naar Europa, Azië en Noord-Amerika of kan een medische escorte worden verzorgd door commerciële luchtvaartmaatschappijen. AMREF Flying Doctors werkt 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Als vitale verbinding tussen afgelegen gebieden en het controlecentrum van AMREF op Wilson Airport in Nairobi heeft AMREF een radionetwerk opgezet dat meer dan 100 HF-radiostations in heel Oost-Afrika omvat, waardoor het het grootste tweerichtingsradionetwerk in Afrika is. AMREF Flying Doctors verzorgt niet alleen evacuaties in noodsituaties, maar ook een medisch hulpprogramma, waarbij essentiële gezondheidszorg naar enkele van de meest verarmde en afgelegen gebieden in Afrika wordt gebracht. AMREF Flying Doctors, onderdeel van de African Medical and Research Foundation, is gevestigd in Nairobi, Kenia en verleent sinds de oprichting in 1957 door Sir Michael Wood gezondheidszorg in enkele van de meest afgelegen gebieden van Oost-Afrika. AMREF Flying Doctors streeft ernaar medische diensten van wereldklasse te verlenen aan de bevolking van Afrika.

Contact

Onze beoordelingen

error: Content is protected !!