Porini Mara Camp Kenya ligt op minder dan 18 km van de grens van het nationale park Masai Mara, Olkinyei behoud ligt op 250 km van de Keniaanse hoofdstad Nairobi, over de weg een reis van 4 uur. Het heeft een landingsbaan voor privécharters en ligt op 16 km van de landingsbaan van Siana, die wordt gebruikt door de dagelijkse lijnvlucht van Nairobi naar Mara.
Het Porini Mara Camp Kenya heeft 6 gastententen gelegen in de schaduw van acaciabomen met gele schors langs de oevers van de Laetoli, een permanente bron in Olkinyei. De tenten zijn ruim en hebben elk een eigen badkamer met douche en toilet.

Porini Mara Camp is een opmerkelijk toevluchtsoord in de wildernis in het hart van het ecosysteem van de Maasai Mara in Kenia. Het kamp wordt omringd door uitgestrekte savannes en biedt een unieke en meeslepende safaribeleving. Met slechts zes ruime en milieuvriendelijke tenten biedt het een exclusieve en intieme sfeer voor gasten.

Het kamp is ontworpen om de impact op het milieu te minimaliseren door gebruik te maken van zonne-energie en milieuvriendelijke praktijken. Elke tent is smaakvol ingericht met comfortabele bedden, een eigen badkamer en een privéveranda met uitzicht op de wildernis.

Porini Mara Camp onderscheidt zich door zijn inzet voor natuurbehoud en betrokkenheid bij de gemeenschap. De plaatselijke Maasai spelen een integrale rol in de werking van het kamp, ze zorgen voor werkgelegenheid en delen hun rijke culturele erfgoed met bezoekers. Gasten kunnen deelnemen aan begeleide natuurwandelingen, gamedrives en bezoeken aan de nabijgelegen Maasai dorpen, waardoor ze een beter inzicht krijgen in het plaatselijke ecosysteem en de traditionele manier van leven.

De ervaren gidsen van het kamp zorgen voor ongelooflijke ontmoetingen met wilde dieren, waaronder leeuwen, olifanten, cheeta’s en de jaarlijkse wildebeestmigratie. Van adembenemende zonsopgangen tot nachten met sterrenlicht, Porini Mara Camp biedt een onvergetelijk safariavontuur dat luxe, authenticiteit en verantwoord toerisme combineert.

Meer blogs