skip to Main Content

Pilli Pipa Dhow Safari

Dit is een ideale safari voor gasten die een korte strandvakantie in Diani beach of Mombasa Beach hebben. U wordt opgehaald bij uw strandhotel voor deze leuk uitstapje die u geeft kans om dolfijnen te spotten. u gaat ook verschillende soorten vogels spotten, zoals de zandvanger, de Afrikaanse zeearend, de geel gefactureerde voorraad, de open gefactureerde voorraad, de koningsvissers, de kleine en grote zilverreiger en veel vis en mooi koralen .

PILLI PIPA DHOW SAFARI FULL DAY SNORKELING

Nergens aan de keniaanse kust is het water zo helder als in het onderwaterparadijs van het kisite marine national park. Om 0705uur rijdt u vanaf Diani sea lodge in Diani in zuidelijke richting door weidse suikerriet en cashewnotenplantages en verlaat even voor de grens met tanzania de hoofd weg waar u verder rijdt in de richting van shimoni.  In shimoni de gids verteld u allemaal wat u de dag gaat doen. U stapt aan boord van een dhow waarmee u naar het  onderwater park kisite vaart (ongeveer 1uur 15minuten varen van Diani).Tijdens deze tocht ziet u hoogstwaarschijnlijk de dolfijnen verschijnen die ethousiast met de boot komen spelen .

Kisite Marine park

uitgerust met duikbril en snorkel die ter plekke worden versterkt bij de kisite marine park gaat u met ervaren gids de onderwaterwereld verkennen. Hij zal u wijzen op bijzondere koralen en vissen en er bestaat een mogelijkheid dat u zult zwemmen met de zeeschildpadden!! Terug aan boord kunt u even lekker uitrusten voor tweede kier te gaan snorkelen. De dhow ligt dichtbij een zand bank waar het bounty gevoel pas helemaal compleet wordt (afhankelijk van het getij) u kunt tegen extra betaling duiken na ongeveer 2 uur snorkelen vaart u naar Wasini eiland om te lunch in het pili pipa restaurant.

Wasini Eiland

Na de lunch pause relaxen op het eiland. Daarna vaart u vaart u terug naar shimoni waar u optioneel de slavengrot bezocht kan worden (tegen extra betaling USD 4). Hier keert u terug naar uw hotel.

Gebruik van alle apparatuur is inbegrepen inclusief maskers, snorkels, vinnen en duikuitrusting. Frisdranken (frisdrank), mineraalwater en fruit geserveerd op de dhow. Om de dag comfortabel te maken, moet u uw eigen handdoeken, zonnecrème, water bestendige schoenen dragen, zonnehoed en zwemkleding. Vergeet niet uw camera mee te nemen voor de fantastische mogelijkheden tot fotograferen

Included:

 • Inclusief Lunch en drankjes

Excluded:

 • Diving (USD 50 for single fun dive or USD 70 for certified double dive or USD 40 for Certified single dive)
 • Tips
Date Persons Tour Price P/P
1 July 2017- 31 March 2020 2 Pilli Pipa Dhow USD 135
1 July 2017- 31 March 2020 4 Pilli Pipa Dhow USD 125
1 July 2017- 31 March 2020 6 Pilli Pipa Dhow USD 115
 • Voor duikers met duikcertificering kunt u duiken tegen extra betaling van USD 40 een keer duik of USD70 voor Twee keer duijken.
 • For Fun-duikers (niet gecertificeerd) kunnen duiken tegen een extra betaling van USD 50 voor een ondiep duijk niet meer dan 12 meter samen met Duik instractur.

  Uw naam (verplicht)

  Uw E-mail (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Uw bericht (verplicht)

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Service voorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Back To Top