Ol Pejeta House is een prachtig privéhuis gelegen in de ongerepte rust van het zweetwaterreservaat/conservaat op een uitgestrekt terrein met een schitterend uitzicht op Mount Kenya. Het reservaat, waar alle leden van de “Big 5” leven, heeft een hogere wildstand dan welk Keniaans nationaal park ook.
Ol Pejeta House ligt op de Laikipia vlakte op 17 km van Nakuru en op ongeveer 217 km van Nairobi. Transfer van Nairobi over de weg is ongeveer 41/2 uur, van Wilson airport Nairobi naar Nanyuki airstrip is ongeveer 45 minuten en het is 35km van Nanyuki naar het huis.
Het huis bevat in totaal 6 kamers, 2 suites met een groot kingsize bed, een groot balkon en een perfect uitzicht op Mount Kenya. De 2 standaard kamers met dubbel bed, en-suite met badkamer en terrassen. Buffalo cottages met twee bar aan het zwembad, barbecue en externe eethoek. Begeleide natuurwandelingen, safari sundowners, haardrogers, privé zwembad, wasserette, restaurant en schoonheids- en massageservice zijn beschikbaar.

 

Ol Pejeta House is een luxe safari lodge in het Ol Pejeta Conservancy, in Kenia. Het ligt aan de voet van Mount Kenya en biedt een adembenemend uitzicht op het omringende landschap en een onvergetelijke ervaring met wilde dieren. Het huis zelf is een prachtig gebouw in koloniale stijl en biedt een mix van modern comfort en traditionele charme.

Met ruime en elegant ingerichte kamers biedt Ol Pejeta House een rustig en exclusief toevluchtsoord voor gasten. De lodge biedt verschillende voorzieningen, waaronder een zwembad, een spa en een gastronomisch restaurant waar verrukkelijke gerechten worden geserveerd.blogs