skip to Main Content

Nyani pole pole safari

Nyani is een swahili-woord voor ” Baviaan ” en pole pole betekent langzaam. Dit is een ideale safari voor gasten die vanuit Watamu, Malindi, Diani, Nairobi of Mombasa beginne en zonder haast de dichtstbij parken te bezoeken. De safari begint in Tsavo, waar je de kans hebt om de rode olifanten te spotten enTaita-heuvels met heuvelachtige topografie bezoeken

DAG 1: DIANI/WATAMU/MALINDI/MOMBASA STRAND HOTEL NAAR TSAVO EAST NATIONALE PARK

U zult vroeg in de morgen om 0630 uur worden opgehaald bij het Beach Hotel om naar Tavo East National Park te vertrekken. Het ligt ongeveer 110 km van Mombasa en we zullen het park betreden door de Bachuma poort.

Tsavo East

Bij het betreden van het park zullen we de safari beginnen met een wildsafari naar de gekozen accommodatie  Wanneer we door het park rijden krijgt u de kans om veel verschillende diersoorten te spotten, zoals: Zebra’s, Olifanten, verschillende soorten antilopes, leeuwen, buffels, luipaarden, giraffes en verschillende soorten vogels.U zult inchecken bij de accommodatie. Na de lunch gaan we op middag safari tot 18.30 uur. Alle maaltijden en overnachtingen vinden plaats in uw gekozen accommodatie Op Basis volboard

MogelijkAccomodaties

Manyatta kamp of Aruba ashnil of Voi wildlife lodge of Zomeni lionhill

Tegen Extra betaling Satao kamp USD100 per persoon

DAG 2: TSAVO EAST NATIONALE PARK NAAR TAITA HILLS SANCTUARY/LUMO

Om 06.30 uur zullen we op wildsafari gaan. We zullen terug zijn in de accommodatie om 08.30 uur om te ontbijten. Na het ontbijt zullen we op wildsafari gaan en vertrekken we naar Taita Hills waar we zullen arriveren voor de lunch. Na de lunch zullen we op wild safari gaan in Taita Hills gelegen aan de voet van Taitahills en Lumo Community Wildlife Sanctuary.

Taita Hills

Dit ligt in het hart van het ecosysteem van Tsavo, omringd door Tsavo East en West. Het bevat Lake Jipe en de Taita Game Sanctuary.

Het bestaat uit drie groepen ranches (Lualenyi, Mramba en Oza), die allemaal hebben gekozen om hun natuurlijke hulpbronnen te bundelen voor de instandhouding van dit unieke gebied. Het gebied is een goede doorgang voor de dieren van Tsavo East en West, een oude olifant migratie route en een belangrijk voortplantingen gebied voor leeuwen. Het is de thuisbasis van diverse wilde dieren, spectaculaire landschappen en de Taita bewoners. De niet zo bekende Lumo Community Wildlife Sanctuary (Gemeenschap voor het opvangen van wilde dieren) is gesitueerd tussen de Taita Hills Sanctuary en West Tsavo, maar 50 km vanaf Voi langs de Taveta weg. De drie groepen ranches kwamen samen om de Lumo Community Wildlife Sanctuary te vormen als een manier om de natuurlijke hulpbronnen in het gebied te gebruiken.

Duurzaam Toerisme in Taita Hills

Door het investeren van de verdiensten aan toeristische activiteiten speelt de gemeenschap een belangrijke rol in het onderhouden van de biodiversiteit van het gebied door de stroperij tegen te gaan en bewustzijn te creëren voor de wilde dieren. Het toevluchtsoord is een initiatief om de armoede onder de bevolking tegen te gaan en de wilde dieren te beschermen.

Mogelijk dieren in Taita hills en Lumo

Tijdens de safari krijgt u de kans om leeuwen, luipaarden, cheeta’s, tijgerkatten, civetkatten, grootoorvos, buffels, giraffes, olifanten, bavianen, waterbokken, antelopes, elanden, gazelles, zebra’s, mangoestes, Dik-diks, stekelvarkens, aardwolven, gestreepte en gestipte hyena’s en 600 vogelsoorten. (Optionele avond wildsafari usd 20 per persoon) We zullen vertrekken naar Saltlick lodge of Lionsbluff voor het diner en een overnachting. Op Basis vol board

Premium accommodaties :

Saltlick lodge

Basic accommodaties:

Lions bluff

DAG 3: TAITA HILLS SANCTUARY NAAR TSAVO WEST

Heel vroeg voor het onbijt gaan wij op een game drive. Na het onbijt het rit naar Tsavo west. Het gaat ongeveer 45 minuten duren nadat we het park hebben betreed zullen we op wildsafari gaan. We zullen lunchen in de uw gekozen accommodatie .

Tsavo west nationale park

Na de lunch gaan we op middag safari vanaf 15.30 uur in Tsavo West waar we de kans krijgen om olifanten, neushoorns, nijlpaarden, leeuwen, cheeta’s, luipaarden, buffels en verschillende plant- en vogelsoorten te spotten waaronder de bedreigde kwartelkoning en de bijna bedreigde Basrakarekiet.

Mzima springs

De vulkanen, lava stromen en het spotten van nijlpaarden en vissen vanuit de onderwater kamer in Mzima springs zijn dingen die u absoluut niet moet missen. Om 18.30 uur zullen we terugkeren naar de accommodatie voor een overnachting.

Premium Accommodaties:

Kilaguni serena Lodge or Severin safari  camp

Basic accommodaties:

Ngulia Lodge or Rhino Valley lodge

Tegen extra betaling Finch Hattons

DAG 4: TSAVO WEST NATIONALE PARK NAAR AMBOSELI NATIONALE PARK

Vroeg in de ochtend zullen we ontbijten en op wildsafari gaan. We verlaten Tsavo West voor een tocht van ongeveer 3 uur richting Amboseli. Korte stop bij Shetani lava – de meest recente lavastroom van het gebied! We zullen lunchen in gekozen accommodatie.

Amboseli Nationale park

Na de lunch is er een moment van rust tot 15.30 uur waarna we op avond safari zullen gaan. Het park is de beste plek in Afrika om dichtbij loslopende olifanten te komen. Verder heb je een spectaculair uitzicht over de Kilimanjaro. Amboseli bestaat uit 390.26 Km2 drassig gebied wat het thuisfront is voor grote hordes olifanten. Een observatie heuvel bied een goed overzicht over het hele park.

Mogelijk dieren in Amboseli

Aan de voet van de heuvel leven veel olifanten, buffels, nijlpaarden en een variatie aan water vogels zoals pelicanen en Egyptische ganzen. Ook luipaarden, cheeta’s, wilde honden, buffels, nijlpaarden, olifanten, giraffes, zebra’s, leeuwen, krokodillen, Mangoestes, klipdassen, Dik-Diks, kleine Koedoes en meer dan 600 vogelsoorten leven in dit gebied. Rond 18.30 uur zullen we terugkeren naar de lodge voor het diner en een overnachting.

Premium Accommodation :

Oltukai lodge or Serena Amboseli lodge

Basic accommodation:

Kilima Amboseli or ‘Sentrim Amboseli 

With a little Supplement Satao Elerai or Tawi Lodge or Tortilis Camp.

DAG 5: AMBOSELI NATIONALE PARK NAAR NAIROBI HOTEL OF TERUG NAAR DIANI

Tea of Koffie. Heel vroeg game drive in het park voor het park te verlaten en naar Nairobi rijden

INBEGREPEN:

 • Retour transfers volgens het programma.
 • Safari in een EXCLUSIEVE privé-safari 4×4 Landkruiser.
 • Chauffeursgids met meer dan acht jaar ervaring.
 • Onbeperkt water / cola / fanta / sprite in de safari 4×4.
 • Safari-checklist.
 • Overnachting volgens het programma.
 • Alle maaltijden op safari beginnend met lunch eindigend met lunch Laatste dag.
 • Park entree kosten.
 • Overheidsbelastingen.
 • Wifi.

NIET INBEGREPEN:

 • Fooien
 • Drankjes in de lodges en kampen op safari
 • Alle persoonlijke uitrusting
 • Extra optionele activiteiten volgens het programma.
 • Bezoek aan Masai Dorpje USD15 per persoon

PREMIUM KOSTEN

DatumPersoonVervoer op safarikosten P/P
1 Juli 2017- 31 Maart 202224×4 Land CruiserUSD 1370
1 July 2017- 31 Maart 202244×4 Land CruiserUSD 1070
1 July 2017- 31 Maart 202264×4 Land CruiserUSD 970

BASIC KOSTEN

DatumPersoonVervoer op safarikosten P/P
1 Juli 2017- 31 Maart 202024×4 Land CruiserUSD 1225
1 Juli 2017- 31 Maart 202044×4 Land CruiserUSD 830
1 Juli 2017- 31 Maart 202064×4 Land CruiserUSD 695

Kosten zijn vast
Neem a.u.b contact met ons op voor paas, Kerstmis en eenpersoonskamer toeslag

  Uw naam (verplicht)

  Uw E-mail (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Uw bericht (verplicht)

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Service voorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Back To Top