Ngutuni Lodge is een luxe safari lodge gelegen in het hart van een 10.000 hectare groot privé Ngutuni wildreservaat, aan drie kanten omgeven door Tsavo East National Park. Er is geen hek tussen Tsavo east en Ngutuni sanctuary waardoor dieren kunnen rondlopen.

De lodge heeft een waterpoel. Het restaurant en alle kamers liggen in een halve cirkel met uitzicht op de waterpoel, die in het droge seizoen regelmatig wordt bezocht door olifanten, buffels en andere wilde dieren.

Een luxe lodge heeft een zwembad en een leuke poolbar om u te bedienen terwijl u ontspant.

Ngutuni Safari lodge Ngutuni Safari lodge Ngutuni Safari lodge Ngutuni Safari lodge
Ngutuni Safari lodge Ngutuni Safari lodge

Ngutuni Safari Lodge is een prachtig toevluchtsoord voor wilde dieren in het hart van Tsavo East National Park, Kenia. Met zijn schitterende locatie en uitzonderlijke service biedt Ngutuni Safari Lodge een onvergetelijke safaribeleving.

De lodge is prachtig gelegen bovenop een heuvel, waardoor je een panoramisch uitzicht hebt over de uitgestrekte Afrikaanse savanne. Omringd door ongerepte wildernis krijgen gasten de kans om getuige te zijn van de ongelooflijke biodiversiteit van Tsavo East, de thuisbasis van een breed scala aan wilde dieren, waaronder olifanten, leeuwen, giraffen, zebra’s en talloze vogelsoorten.

De accommodaties in Ngutuni Safari Lodge zijn luxueus en comfortabel, ontworpen om harmonieus te passen in de natuurlijke omgeving. De ruime kamers en cottages zijn elegant ingericht, hebben moderne voorzieningen en een eigen balkon of veranda met uitzicht op het park. Het is de perfecte plek om te ontspannen en de adembenemende beelden en geluiden van de Afrikaanse wildernis in je op te nemen.

De lodge biedt een scala aan activiteiten om de safaribeleving te verbeteren. Gasten kunnen deelnemen aan spannende gamedrives onder leiding van ervaren gidsen, die hun uitgebreide kennis over de wilde dieren en hun leefgebieden delen. Boswandelingen, vogels kijken en culturele bezoeken aan nabijgelegen Maasai-dorpen zijn ook beschikbaar, zodat bezoekers in contact kunnen komen met de lokale gemeenschappen en meer te weten kunnen komen over hun rijke erfgoed.

De eetervaring in Ngutuni Safari Lodge is uitzonderlijk, met een verscheidenheid aan heerlijke lokale en internationale gerechten die worden geserveerd in een gastvrije en intieme omgeving. Gasten kunnen genieten van hun maaltijden terwijl ze genieten van een adembenemend uitzicht over het park en zo onvergetelijke herinneringen creëren.

Ngutuni Safari Lodge is een waar juweeltje in de Afrikaanse wildernis, waar natuur en luxe naadloos samenkomen en een buitengewoon safariavontuur bieden aan zowel natuur- als wildliefhebbers.