Ngorongoro Sopa lodge ligt op het hoogste punt van de hele kraterrand van Ngorongoro. De lodge staat ruim een halve kilometer boven de kraterbodem en biedt een ongeëvenaard uitzicht over deze enorme vulkaaninstorting.
De lodge is opgebouwd rond traditioneel ronde Afrikaanse huizen met kegelvormige daken, en versierd met voorbeelden van Afrika’s rijke tapijt van artistieke tradities door middel van rijk houtsnijwerk en beeldhouwwerk, en harmonieert perfect met de dramatische omgeving.
De Lodge heeft 97 kamers met airconditioning, een zwembad, conferentiefaciliteiten en een 24-uurs receptie. Klanten die op zoek zijn naar iets kleins, intiems en authentieks zijn hier niet aan het juiste adres.

Ngorongoro Sopa Lodge is een bijzondere bestemming gelegen in de Ngorongoro Conservation Area in Tanzania. Deze lodge biedt adembenemende uitzichten en een ongeëvenaarde natuurlijke schoonheid en zorgt voor een onvergetelijke safaribeleving. Dankzij het unieke architecturale ontwerp past de lodge naadloos in het omringende landschap. De ruime kamers en suites bieden comfort en luxe en zijn een ontspannend toevluchtsoord na een dag de Ngorongorokrater te hebben verkend, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Het vriendelijke personeel van de lodge staat garant voor warme gastvrijheid en uitstekende service. Gasten kunnen genieten van verrukkelijke gerechten, panoramische vergezichten en spannende ontmoetingen met wilde dieren. Ngorongoro Sopa Lodge is een waar juweeltje voor natuurliefhebbers en avonturiers.

NGORONGORO SOPA LODGE

Meer