Ngorongor Neptune Lodge ligt in 50 hectare ongerepte Tanzaniaanse bush in het vulkaanlandschap van Ngorongoro. Deze retraite met houten blokhutten met alle suites ligt op een steenworp afstand van de poort van het wildreservaat en op 20 minuten rijden van de Ngorongorokrater, waarvan wordt gezegd dat het de dichtste concentratie wilde dieren van Afrika heeft.
Deze all-inclusive accommodatie beschikt over 20 ruime privé blokhutten met open haard, een restaurant, een bar en conferentiefaciliteiten. Geniet van een moment van ontspanning bij het zwembad of in de Mvua African Rain Spa na een hele dag jagen.
20 luxe suites op all inclusive.

MeerBlogs

Ngorongor Neptune Lodge is een adembenemend safariverblijf genesteld in het Ngorongoro Conservation Area in Tanzania. Deze luxe lodge wordt omringd door adembenemend natuurschoon en biedt een onvergetelijke ervaring voor zowel natuurliefhebbers als avonturiers. Dankzij de toplocatie aan de rand van de Ngorongorokrater kunnen gasten genieten van een panoramisch uitzicht op de oude vulkaankaldera en de overvloed aan wilde dieren. De lodge beschikt over ruime en elegante accommodaties, een heerlijke keuken en warme gastvrijheid. Activiteiten zoals gamedrives, begeleide wandelingen en culturele bezoeken bieden gasten een meeslepende ervaring in dit UNESCO-werelderfgoedgebied. Ngorongoro Neptune Lodge belichaamt de essentie van een Afrikaanse safaridroom.hotel