Neem contact met ons op Oranje Safari.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over een van onze reizen, gebruik dan onderstaand contactformulier! We nemen binnen 24 uur contact met u op.

  Contactformulier  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Huis.

  Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over een van onze reizen, gebruik dan onderstaand contactformulier! We nemen binnen 24 uur contact met u op.

  Telefoon: +254 720 96 0096

  Mail: [email protected]

  Kantoortijden

  Maandag : 9:00-17:30
  Dinsdag: 9:00-17:30
  Woensdag : 9:00-17:30
  Donderdag: 9:00-17:30
  Vrijdag: 9:00-17:30
  zaterdag: 9:00-17:30
  Zondag: GESLOTEN

  U kunt kiezen uit een aantal verschillende safarireizen in Kenia, zodat u uw reis kunt afstemmen op uw interesses en budget. Wie een budgetvriendelijke optie zoekt, kan op kampeersafari gaan. Campingsafari’s zijn een geweldige manier om dicht bij de wilde dieren te komen en om de Afrikaanse bush te ervaren. Als u op zoek bent naar een luxere ervaring, kunt u een lodgesafari maken. Lodgesafari’s bieden comfortabele accommodatie en uitstekend eten, en zijn een geweldige manier om het beste te zien van wat Kenia te bieden heeft.

  Welk type safari u ook kiest, u zult zeker een onvergetelijke ervaring hebben in Kenia. Dit zijn enkele van de dingen die u kunt verwachten tijdens een safari in Kenia:

  • Bekijk de Grote Vijf: De Big Five zijn de leeuwen, olifanten, luipaarden, neushoorns en buffels. Dit zijn de meest iconische dieren van Afrika, en u zult ze zeker zien tijdens een safari in Kenia.
  • Ga op gamedrives: Game drives zijn de meest populaire manier om de wilde dieren in Kenia te zien. U rijdt door de nationale parken en reservaten in een open voertuig, zodat u de dieren optimaal kunt zien.
  • Ga op wandelsafari: Wandelsafari’s zijn een geweldige manier om de wilde dieren van dichtbij en persoonlijk te zien. Je loopt door de bush met een gids, die je helpt de dieren te spotten.
  • Ga op vogelsafari: In Kenia leven meer dan 1000 vogelsoorten, waardoor het een geweldige bestemming is voor vogelaars. U kunt op vogelsafari gaan om verschillende vogels te zien, waaronder adelaars, haviken en uilen.
  • Ga op een culturele safari: Kenia is de thuisbasis van een aantal verschillende stammen, elk met hun eigen unieke cultuur. U kunt op een culturele safari gaan om te leren over de verschillende stammen en hun culturen.

  Als u op zoek bent naar een onvergetelijke safaribeleving, dan is Kenia de perfecte bestemming. Met zijn ongelooflijke wilde dieren, prachtige landschap en rijke cultuur heeft Kenia iedereen iets te bieden. Onze beoordelingen

  error: Content is protected !!