skip to Main Content

Ndovu Safari

4 Dags safari. Deze programma is ideale voor gasten die een korte strandvakantie hebben op het strand van Diani of het strand van Mombasa of Bamburi. U wordt opgehaald in onze safari 4×4 voor deze safari u kans heeft om grote 4 te spotten. Deze brengt u naar Tsavo East National Park, Amboseli National Park en Taita Hills Sanctuary

DAG 1:MOMBASA STRAND HOTELS NAAR TSAVO EAST

U zult vroeg in de morgen om 05.35 uur worden opgehaald bij het strand Hotel om naar Tsavo East National Park te vertrekken. Het ligt ongeveer 120 km van Mombasa en we zullen het park betreden door de Bachuma poort.

Mombasa

Het Mombasa is een oud stad in Kenia. Het reis naar het park rijdt u langs veel dorpjes. Bij het betreden van het park zullen we de safari beginnen met een wildsafari naar accommodatie Wanneer we door het park rijden krijgt u de kans om veel verschillende diersoorten te spotten, zoals:

Mogelijk dieren Tsavo East

Zebra’s, Olifanten, verschillende soorten antilopen, leeuwen, buffels, luipaarden, giraffes en verschillende soorten vogels.U zult inchecken bij uw gekozen accommodatie  voor de lunch. Na de lunch Game drive maken in Tsavo east tot 18.15 uur. Alle maaltijden en overnachtingen vinden plaats in uw gekozen accomodatie.

Premium Accommodaties:

Ashnil Aruba lodge

Basic accommodaties:

Manyatta camp, Sentrim Tsavo, Voi wildlife lodge, Zomeni lion hill camp or Voi safari lodge

Tegen extra betaling  Satao Tented Camp

DAG 2: TSAVO EAST NATIONALE PARK NAAR AMBOSELI

We zullen vroeg in de ochtend ontbijten voordat we op safari gaan in Tsavo East. Na de safari zullen we 3 uur rijden naar Amboseli. We zullen lunchen in de gekozen accommodatie. Na de lunch gaan wij op avond safari zullen gaan. Het park staat bekend om het feit dat je zo dichtbij olifanten levend in vrijheid kunt komen. Het park bied een spectaculair uitzicht over de Kilimanjaro Het hoogste berg in Afrika.

Nationale park Amboseli

Amboseli bestaat uit 390.26 Km2 drassig gebied waarbij dit uitzicht, de grote hordes olifanten, de Big Four en de observatie heuvel de belangrijkste attracties zijn. De observatie heuvel biedt een uitzicht over het hele park waarbij vele wilde diersoorten te zien zijn, namelijk: olifanten, buffels, nijlpaarden, luipaarden, cheeta’s, wilde honden, neushoorns, giraffes, zebra’s, leeuwen, krokodillen, klipdassen, Dik-diks, kleine koedoes, meer dan 600 soorten vogels en een variëteit van water vogels zoals pelicanen en Egyptische ganzen. Rond 18.30 uur zullen we terugkeren naar de gekozen accommodatie  voor het diner en een overnachting.

Premium Accommodaties:

Oltukai lodge, Amboseli serena lodge

Basic accommodaties:

Kilima Amboseli or ‘Sentrim Amboseli

Tegen extra betalen Satao Elerai, Tawi Lodge or Tortilis Camp

DAG 3: AMBOSELI NATIONALE PARK NAAR TAITA HILLS SANCTUARY/LUMO

We zullen op een vroege safari waarbij we de prachtige met sneeuw bedekte Kilimanjaro zullen bezoeken. Deze berg is de hoogste in Oost Afrika. Na het ontbijt zullen we het park verlaten 3 1/2 uur rijden naar Taita hills.

Hills waar we zullen arriveren voor de lunch.

Taita Hills

Na de lunch zullen we op wild safari gaan in Taita Hills gelegen aan de voet van Taitahills en Lumo Community Wildlife Sanctuary. Dit ligt in het hart van het ecosysteem van Tsavo, omringd door Tsavo East en West. Het bevat Lake Jipe en de Taita Game Sanctuary.

Het bestaat uit drie groepen ranches (Lualenyi, Mramba en Oza), die allemaal hebben gekozen om hun natuurlijke hulpbronnen te bundelen voor de instandhouding van dit unieke gebied. Het gebied is een goede doorgang voor de dieren van Tsavo East en West, een oude olifant migratie route en een belangrijk voortplantingen gebied voor leeuwen. Het is de thuisbasis van diverse wilde dieren, spectaculaire landschappen en de Taita bewoners. De niet zo bekende Lumo Community Wildlife Sanctuary (Gemeenschap voor het opvangen van wilde dieren) is gesitueerd tussen de Taita Hills Sanctuary en West Tsavo, maar 50 km vanaf Voi langs de Taveta weg. De drie groepen ranches kwamen samen om de Lumo Community Wildlife Sanctuary te vormen als een manier om de natuurlijke hulpbronnen in het gebied te gebruiken.

Duurzame Toerisme

Door het investeren van de verdiensten aan toeristische activiteiten speelt de gemeenschap een belangrijke rol in het onderhouden van de biodiversiteit van het gebied door de stroperij tegen te gaan en bewustzijn te creëren voor de wilde dieren. Het toevluchtsoord is een initiatief om de armoede onder de bevolking tegen te gaan en de wilde dieren te beschermen. Tijdens de safari krijgt u de kans om leeuwen, luipaarden, cheeta’s, tijgerkatten, civetkatten, grootoorvos, buffels, giraffes, olifanten, bavianen, waterbokken, antelopes, elanden, gazelles, zebra’s, mangoestes, Dik-diks, stekelvarkens, aardwolven, gestreepte en gestipte hyena’s en 600 vogelsoorten.

Nacht avond safari
(Optionele avond wildsafari usd 20 per persoon) We zullen vertrekken naar Saltlick lodge voor het diner en een overnachting. Op Basis Full board  

Premium Accommodaties:

Saltlick lodge

Basic accommodaties:

Lions bluff

DAG 4: TAITA HILLS NAAR DIANI OF MOMBASA OF WATAU STRAND

Ochtend wildsafari in Taita Hills voor het ontbijt. Na het ontbijt nogmaals een wildsafari in het park voordat we zullen lunchen op de weg en terug zullen rijden naar Beach Hotel.

INBEGREPEN:

 • Safari in een exclusieve privé safari 4×4 Land cruiser
 • Gidsen met meer dan 8 jaar ervaring.
 • Onbeperkt water/cola/fanta/sprite in de safari Minibus/4×4 Land Cruiser
 • Safari checklist
 • Overnachting volgens het programma
 • Alle maaltijden op safari startend met lunch op de eerste dag en eindigend met lunch op de laatste dag.
 • Park entrees
 • Belastingen van de regering
 • Medische lucht redding verzekering tijdens de reiS
 • WIFI

NIET INBEGREPEN:

 • Fooien
 • Dranken in de lodges en op de kampen op safari
 • Alle persoonlijke bezittingen
 • Extra optionele activiteiten naast het programma

PREMIUM KOSTEN

DATUMPersoonVervoerKosten P/P
1 Juli 2017- 31 Maart 202224×4 Land CruiserUSD 1085
1 Juli 2017- 31 Maart 202244×4 Land CruiserUSD 835
1 Juli 2017- 31 Maart 202264×4 Land CruiserUSD 755

 

BASIC COST

DatumPersoonVervoer op safarikosten P/P
1 July 2017- 31 March 202224×4 Land CruiserUSD 1005
1 July 2017- 31 March 202244×4 Land CruiserUSD 755
1 July 2017- 31 March 202264×4 Land CruiserUSD 670

 

Kosten zijn vast
Neem a.u.b contact met ons op voor paas, Kerstmis en eenpersoonskamer toeslag

  Uw naam (verplicht)

  Uw E-mail (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Uw bericht (verplicht)

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Service voorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Back To Top