NAIVASHA SOPA LODGE

Naivasha Sopa lodge ligt op 120 hectare grasland dat in de schaduw ligt van acacia’s en bomen. In het resort leven giraffen, waterbokken, vervet apen en colobus apen. Maar ook kun je ‘s nachts nijlpaarden zien, want die verlaten elke nacht het meer om het gras te komen trimmen.
Lodge bestaat uit 21 huisjes gebouwd in een halve maan en heeft 4 kamers. 2 op de begane grond en 2 op de top, in totaal 84 kamers. Begane grond kamer hebben 2 queen size bed.Sunken woonkamer aan de voorzijde die uitkomen op de prachtig onderhouden gazons, ze hebben ook verzonken baden en bidets.

Verdiepingskamer heeft 1 kingsize bed en daarvoor een balkon met een prachtig ontworpen smeedijzeren hekwerk en bijpassend meubilair. Badkamer heeft douche en cabine en bidet.
Alle kamers hebben grote ramen aan de voorzijde, televisie, minibar, telefoon, kluisje, koffie- en theefaciliteiten. Ruime openlucht veranda. Vogels kijken, bordspel, conferentiezaal, cadeauwinkel, haardrogers, wasserette, natuurwandeling, openlucht eetzaal, sundowners, zwembad zijn ook beschikbaar.
Het resort ligt aan de oever van het Naivasha zoetwatermeer waarvan de oppervlakte afhankelijk is van de regenval, op ongeveer 125 km van de hoofdstad van Kenia Nairobi en op 1.30 uur rijden over een geasfalteerde weg.

Blogs