MBWEHA SAFARI KAMP

Mbweha safari camp ligt aan de rand van het Lake Nakuru National Park Kenia. Het kamp heeft 10 charmante huisjes met insectenwerende bedden en een eigen veranda. Een prachtige open eet- en zithoek biedt een prachtig uitzicht op de omgeving.

Deze charmante met insectenwerende bedden, zijn uitgerust met alle moderne faciliteiten en voorzieningen. De en-suite badkamers zijn uitgerust met dubbele wastafels, warm en koud stromend water, spoeltoiletten en regendouche, queen bedden, king bedden, En-suite, buitendouche en uitzicht op de rivier.

Het is ongeveer 160 km en 3 uur rijden van de hoofdstad van Kenia Nairobi, Mbweha Safari camp is 9,8 km van het centrum van Lake Nakuru National Park en is dicht bij Wilson luchthaven in afstand van 121 km.

Het is een gerenommeerde bestemming in het hart van het Congreve Conservancy in Kenia. Dit exclusieve kamp wordt omringd door adembenemende landschappen en biedt een onvergetelijke wildlife-ervaring in een luxe omgeving. Met zijn milieuvriendelijke ontwerp en inzet voor natuurbehoud biedt het een unieke mix van comfort en duurzaamheid.

Het kamp beschikt over ruime en smaakvol ingerichte tenten, elk uitgerust met moderne voorzieningen en privéveranda’s die een panoramisch uitzicht bieden op de adembenemende omgeving. Gasten kunnen genieten van verschillende activiteiten, waaronder gamedrives, begeleide natuurwandelingen en vogelexcursies, allemaal onder leiding van deskundige gidsen die hun expertise en passie voor de plaatselijke flora en fauna delen.

Mbweha Safari Camp is ook trots op zijn culinaire aanbod en serveert verrukkelijke gerechten bereid met lokale ingrediënten. Van traditionele Keniaanse gerechten tot internationale favorieten, de koks van het kamp zorgen ervoor dat elke maaltijd een heerlijke ervaring is.

De inzet van het kamp voor natuurbehoud blijkt duidelijk uit de inspanningen om de ecologische voetafdruk te minimaliseren, duurzaam toerisme te promoten en lokale gemeenschappen te ondersteunen. Met zijn uitzonderlijke service, adembenemende locatie en toewijding aan het milieu biedt het een authentieke en onvergetelijke safaribelevenis in Kenia.

Blogs