skip to Main Content

MARA SOPA LODGE

Mara sopa lodge is gelegen op de helling van de Oloolaimutia heuvels. De lodge biedt een fantastisch uitzicht over de Oostkant van het reservaat. Doordat de lodge midden in het Masai Mara reservaat ligt is de vormgeving aangepast op deze omgeving, namelijk de traditionele ronde gebouwen met stro daken.

De lodge is 250 km (6 uur) gelegen van de hoofdstad van Kenia, Nairobi. U betreedt het park door de Oloolaimutia poort, 20 km ten zuiden van Sekenani.

De lodge heeft 50 accommodaties verdeeld in 2 vleugels aan beiden kanten van de publieke ruimtes. Elk van de vleugels heeft queen en king size bedden, muskieten netten, kluizen, garderobe kasten, en-suite badkamers en veranda’s met prachtig uitzicht over het reservaat. Zes van de gebouwen bevat 2 suites met grotere slaapkamers en badkamers en binnen- en buiten zit mogelijkheden.

Ballon safari’s, vogelspotten, föhns, honeymoon suites, lucht safari’s, was mogelijkheden, buiten dineren, natuur wandelingen, zwembad en traditionele dans optredens zijn faciliteiten van de lodge.

  Uw naam (verplicht)

  Uw E-mail (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Uw bericht (verplicht)

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Service voorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Back To Top