De Mara Serena Lodge ligt hoog op het zadel van een centrale Mara-heuvel en heeft een van de beste uitzichten in het reservaat, dat reikt tot aan de Mara-rivier, en is uitstekend gelegen om met name de migratie te bekijken (meestal van juli tot oktober).

Mara Serena luxury lodge ligt in de beroemde driehoek van het Masai Mara nationaal reservaat Kenia. Dit ligt 320 km van Nairobi.

De Serena safari lodge heeft 78 kamers, 1 pak, 27 tweepersoonskamers, 38 kamers met twee bedden en 8 driepersoonskamers inclusief 5 familiekamers.
De kamers hebben een ruime ouderslaapkamer (in suite) met luxe kingsize tweepersoonsbed, royale badkamer met bad en douche, zitkamer, minibar, 2 privébalkons en catering op de kamer.
Conferentiezaal, fitnessruimte en spa, eetzaal, interne en externe bar, zwembad en uitgebreide trouwportfolio zijn beschikbaar.

Blogs

inspirerende ervaring.

Mara Serena Lodge is een toevluchtsoord voor avontuur en ontspanning, waar gasten kunnen verjongen bij het zwembad, zich kunnen laten verwennen met spabehandelingen of gewoon kunnen ontspannen terwijl ze het wild observeren vanaf de uitkijkplatforms van de lodge. Het is echt een magisch toevluchtsoord dat bezoekers onderdompelt in de wonderen van de Maasai Mara.

Met zijn prachtige architectuur en milieuvriendelijke ontwerp gaat Mara Serena Lodge naadloos op in de natuurlijke omgeving. De ruime kamers en suites bieden moderne voorzieningen en zorgen voor een comfortabel en ontspannen verblijf. Gasten kunnen in de restaurants van de lodge genieten van heerlijke lokale en internationale gerechten terwijl ze genieten van een panoramisch uitzicht op de wildernis.