Mara Rianta camp Masai Mara ligt in het hart van het noordelijke natuurreservaat van Masai Mara National Reserve Kenia.

De luxe tented accommodaties kijken direct uit over de Mara rivier, met andere woorden de gasten hebben een vrij uitzicht.

Luxe tenten

Het belangrijkste is dat het kamp is ondergedompeld in de oorspronkelijke bush tussen inheemse plantages en bomen. Het kamp bestaat uit 20 luxe tenten, gebouwd op verhoogde houten platforms.

Elke kamer heeft king-size vier-posters bedden, met comfortabele matrassen en fijne lijnen, naast de en-suite faciliteiten met door zonne-energie verwarmd warm en koud stromend water.

Cadeauwinkel, volledige spa-service, wasservice, zwembad en jacuzzi ook beschikbaar. Het ligt ook op een paar minuten rijden van verschillende landingsbanen met dagelijkse vluchten en op ongeveer 5 uur rijden van Nairobi.

Blogs

Met zijn goed ingerichte tenten en elegante voorzieningen biedt Mara Rianta Camp een comfortabele en meeslepende safaribeleving. De ruime tenten zijn voorzien van moderne gemakken, terwijl de authentieke safarisfeer behouden blijft. Gasten kunnen tot rust komen in de gezellige loungeruimte, genieten van heerlijke maaltijden in het restaurant van het kamp, of ontspannen bij het kampvuur onder de Afrikaanse sterrenhemel.

Daarnaast biedt het kamp culturele ervaringen, waardoor gasten in contact kunnen komen met de Maasai bevolking en meer te weten kunnen komen over hun rijke tradities en manier van leven. Of het nu gaat om ontmoetingen met wilde dieren, adembenemende landschappen of een culturele onderdompeling, Mara Rianta Camp zorgt voor een onvergetelijk avontuur in het hart van de Masai Mara, Kenia.