Mara leisure camp Masai Mara ligt langs de Talek rivier aan de samenloop van Masai Mara National Reserve Kenia. Het kamp ligt ongeveer 20 km van de sekenani poort en op korte afstand van de Mara rivier. Het bestaat uit 32 permanente tenten met 26 tenten en 6 cementen huisjes. De kamers zijn ruim en smaakvol ingericht met kunstwerken en exotische Perzische tapijten, 2 pluche banken met kussens, een mahoniehouten bureau, prachtige vloerdelen ernaast, een eigen badkamer en een balkon. Restaurant, bar, diner en het buitenzwembad geflankeerd door ligbedden zijn ook beschikbaar. Het kamp ligt dicht bij keekorok Airstrip en is gelegen langs de Talek rivier in Masai Mara nationaal reservaat in Kenia.

Mara Leisure Camp is een bijzondere bestemming in Masai Mara, Kenia. Het kamp wordt omringd door adembenemende landschappen en een rijk wildleven en biedt een onvergetelijke ervaring voor natuurliefhebbers en safariliefhebbers.

Mara Leisure Camp ligt in een privéreservaat en biedt een unieke kans om getuige te zijn van de beroemde Grote Trek van gnoes en zebra’s. Het kamp biedt comfortabele accommodatie in ruime tenten, ontworpen met moderne voorzieningen en een vleugje Afrikaanse charme.

Gasten kunnen deelnemen aan spannende gamedrives onder leiding van ervaren gidsen, waarbij ze de uitgestrekte vlaktes verkennen en diverse wilde dieren tegenkomen, waaronder leeuwen, olifanten en giraffen. Het kamp organiseert ook bushwandelingen en culturele bezoeken aan nabijgelegen Maasai-dorpen, zodat bezoekers zich kunnen onderdompelen in de plaatselijke cultuur en tradities.

In het kamp kunnen gasten genieten van heerlijke maaltijden, waarbij internationale smaken worden gecombineerd met de authentieke Keniaanse keuken. Het vriendelijke personeel zorgt voor warme gastvrijheid en persoonlijke service tijdens het hele verblijf.

Het kamp in Masai Mara is een idyllisch toevluchtsoord dat een ongelooflijke safaribeleving belooft, waardoor het een ideale keuze is voor wie op zoek is naar avontuur en een diepe band met de natuur.

blogs