Mara engai luxe kamp gelegen op de Siria escapement, bijna 1000ft voor Kenia’s Masai Mara. Triangle Mara is het noordwestelijke deel van de Masai Mara. Geïsoleerd van de rest van het Masai Mara nationaal reservaat door de Mara rivier.

Spel

bijgevolg minder druk bezocht vaak met veel wild dat ook graast op de vlaktes bovendien tussen de vulkanische heuvels die deze hoek van de Mara onderscheiden.

Het meest opmerkelijke 6×6 voertuig voor game viewing rijdt u via onze privéweg rechtstreeks van de lodge naar de omheinde Mara driehoek.

Bovenal bestaat het kamp uit 20 luxe tenten de grote tentpakken genesteld in het Keniaanse ravijnbos nog meer elke tent heeft een uitzicht ook verdeeld over een groot gebied om afzondering en privacy te bieden.

Het belangrijkste is dat alle tenten volledig zijn ingericht met kingsize bedden, volledige en-suite met wastafel en watervaldouche.

Bush picknick, bush ontbijt, natuurwandeling safari, ballonvaart safari, wasservice, cadeauwinkel. De bar ook restaurants zijn beschikbaar.

Mara Engai Luxury Camp is een bijzondere bestemming in het hart van de Maasai Mara, Kenia. Met zijn ontzagwekkende locatie biedt het een onvergetelijke safaribeleving.

Het kamp ligt op de Oloololo Escarpment, waardoor gasten een adembenemend panoramisch uitzicht hebben over de Maasai Mara vlakte. De accommodatiemogelijkheden zijn luxueus, variërend van ruime tenten tot elegante villa’s, allemaal ontworpen om naadloos op te gaan in de natuurlijke omgeving.

Het kamp beschikt over voorzieningen van wereldklasse en uitzonderlijke service, zodat gasten kunnen genieten van een comfortabel en verwend verblijf. Het culinaire aanbod is uitzonderlijk, met een mix van lokale en internationale smaken bereid door getalenteerde chef-koks.

Mara Engai Luxury Camp biedt unieke ontmoetingen met wilde dieren, met gamedrives onder leiding van ervaren gidsen die het gebied door en door kennen. Gasten kunnen getuige zijn van de Grote Migratie, waarbij enorme kuddes gnoes en zebra’s de vlaktes doorkruisen.

Blogs