Manyatta Camp ligt langs de Voi-rivier op ongeveer 330 km van Nairobi en 150 km van Mombasa. Het ligt in de graslanden van Tsavo East nationaal park. Met een spectaculair uitzicht op Tsavo oost nationaal park sinds het kamp grenst.

Tsavo East National Park is een van de grootste nationale parken en biedt een prachtig uitzicht op vulkanische kenmerken zoals sagalla, mwakingali en kasigau heuvels.
Safari camp maakt de safari tot leven voor tijdens uw overnachting. uw nacht zal ook een safarinacht zijn omdat u wilde dieren uit hun huizen zult horen. Het is een soort slaapliedje voor wilde dieren. Hoe verbazingwekkend!!!!!
Een exclusief luxekamp bestaande uit 24 luxe suite tenten.
Met een kingsize hemelbed, een privézwembad en een prachtig uitzicht op het Tsavo East National Park en de Voi-rivier.
Elke tent heeft een verbazingwekkend uitzicht op de Voi rivier en Tsavo nationaal park en de tenten zijn verhoogd boven de grond zodat u kunt genieten van het prachtige uitzicht op de Afrikaanse savanne graslanden.

Dit biedt u ook een kans om wilde dieren in hun omgeving te zien. als de dieren naar de rivier komen om water te drinken, wilde dieren zoals olifanten, buffels, leeuwen, bavianen, antilopen, enz.
Het restaurant bevindt zich op de tweede verdieping en biedt u een prachtig uitzicht op het Tsavo National Park, terwijl u geniet van een selectie heerlijke lokale en internationale gerechten. Je gaat op safari voor je safari door dieren te spotten vanuit het kamp, of op safari na je safari in het geweldige Tsavo National Park.
Het is helemaal safari! Van uw Manyatta kamp.

Blogs