skip to Main Content

MANYATTA CAMP

Manyatta camp is gesitueerd langs de Voi rivier ongeveer 330 km vanaf Nairobi, 150 km vanaf Mombasa en 8 km vanaf Mombasa Nairobi highway. Het ligt midden in de graslanden van Tsavo East National Park wat een spectaculair uitzicht geeft. Het park is namelijk een van de grootste nationale parken en geeft geweldige uitzichten op vulkanische kenmerken zoals sagalla, mwakingali en de kasigau heuvels. Het kamp brengt safari tot leven doordat je zelfs ‘s nachts de geluiden van de wilde dieren kunt horen.

Een exclusief luxe kamp bestaand uit 24 luxe tenten met king size bedden met privé zwembad en een geweldig uitzicht over Tsavo East National Park en Voi river. Het biedt de kans om wilde dieren in hun omgeving te zien, omdat de dierennaar de rivier toe komen om te drinken. Zo zult u olifanten, buffels, leeuwen, bavianen en antilopes spotten.

Het restaurant op de tweede verdieping geeft ook een geweldig uitzicht over het park en biedt u een selectie van heerlijke lokale en internationale gerechten.

Het kamp biedt dus geweldige mogelijkheden!

  Uw naam (verplicht)

  Uw E-mail (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Uw bericht (verplicht)

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Service voorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Back To Top