MAILI SABA SAFARI LODGE

Maili Saba safari lodge ligt aan de rand van het schitterende, slapende Menengai creator net buiten het
Lake Nakuru National Park
Kenia ongeveer 10km.

Het ligt op bijna 2 1/2 uur van Nairobi en ongeveer 30 minuten vliegen van de internationale luchthaven Jomo Kenyatta.

Het kamp bestaat uit met gras begroeide Banda’s die uitkijken op het verrassende uitzicht van de omgeving. Die is ingericht met een comfortabel bed, aangename veranda/terras, douche en spoeltoilet.

Bovenal biedt het kamp ook de volgende faciliteiten, zoals een zwembad, wasserette, restaurant en bar, waardoor uw verblijf onvergetelijk wordt.

Het is een bijzondere bestemming in het hart van de schilderachtige Rift Valley in Kenia. Met zijn adembenemende panoramische uitzichten, luxe accommodaties en ongeëvenaarde wildlife-ervaringen belichaamt het de essentie van een Afrikaanse safari.

Maili Saba safari lodge heeft ruime en elegant ontworpen kamers, elk met een unieke mix van comfort en stijl. Gasten kunnen zich onderdompelen in de natuurlijke schoonheid van de omgeving terwijl ze genieten van moderne voorzieningen en persoonlijke service.

TheLodge biedt een scala aan spannende activiteiten voor natuurliefhebbers. Tijdens de safari’s kun je de iconische wilde dieren van Afrika tegenkomen, zoals olifanten, leeuwen, giraffen en zebra’s. Tijdens begeleide wandelingen en trektochten kunnen gasten het gevarieerde landschap, de weelderige bossen en het levendige vogelleven verkennen.

Blogs