Lions Bluff Taita hills en duurt ongeveer 4 uur om de lodge te bereiken vanuit Mombasa en 5 uur vanuit Nairobi, afhankelijk van het verkeer. De lodge ligt op een heuvelachtige plek, waardoor je een schitterend uitzicht hebt op de vlaktes en de Kilimanjaro.

De lodge heeft 12 semitentoonbanken. die geweldig zijn, en elke kamer heeft een eigen badkamer en een veranda zodat gasten een schitterend uitzicht hebben op de vlaktes en de prachtige Afrikaanse Savanne.

De service is geweldig omdat het personeel goed opgeleid en ervaren is, en vriendelijk en behulpzaam. Het eten in deze lodge is smakelijk en verrukkelijk, zowel lokaal als internationaal.

Vanuit de lodge kan men de goudgroene savannegraslanden bekijken, die u de adem benemen omdat ze zo prachtig zijn, gewoon genieten van de Afrikaanse schoonheid en de Kilimanjaro zien, de besneeuwde berg.

Wilde dieren komen vaak in de buurt van de lodge om water te drinken, dus de lodge serveert eten in de buurt van die plek om ervoor te zorgen dat de gast een kijkje kan nemen. Dieren zoals olifanten zijn de meest frequente bezoekers. De lodge biedt ook bush ontbijt, zonsondergang met een prachtig uitzicht op zowel de Taita heuvels als de Kilimanjaro.

Schitterende zonsondergang met vuurplaats en diner onder de sterren. Naast wilde dieren en prachtige uitzichten op de vlaktes en andere fysieke kenmerken wordt u ook vermaakt met melodieën van verschillende vogelsoorten.

Het weer is anders dan in Mombasa omdat de lodge in de Taita heuvels ligt en het vooral ‘s nachts koel is. Dit is een van de lodges die u een onvergetelijke safari zal bezorgen!

Blogs