LAKE NAIVASHA CRESCENT CAMP

Lake Naivasha crescent camp ligt aan de oevers van het zoetwatermeer Lake Naivasha in het hart van de Keniaanse Rift Valley. Vanaf Nairobi is het ongeveer 11/2 rijden over een geasfalteerde weg.
Het kamp bestaat uit 20 luxe tenten die zijn opgebouwd uit canvas. De tenten zijn volledig ingericht met en-suite badkamer met warm en koud stromend water, spoeltoilet, houten vloer en voldoende royaal om vrije beweging binnen en buiten het gastencomfort mogelijk te maken. De tenten zijn sfeervol en stijlvol ingericht om de traditionele tent look te geven met alle comfort van een huis. Dit geeft de gast de kans om de drukte van het dagelijkse stadsleven te vergeten en te ontspannen in het geweldige landschap, omgeven door de prachtige onmetelijkheid van de berg Longonot en andere bergketens aan de horizon.

Lake Naivasha Crescent Camp is een schilderachtige accommodatie aan de oevers van Lake Naivasha in Kenia. Met zijn serene locatie en prachtige uitzichten biedt het kamp een rustig toevluchtsoord voor zowel natuurliefhebbers als avonturiers. Het kamp beschikt over verschillende accommodatiemogelijkheden, waaronder ruime tenten en cottages, ontworpen om comfort en ontspanning te midden van de wildernis te bieden.

Lake Naivasha Crescent Camp wordt omringd door weelderig groen en een overvloed aan wilde dieren en biedt een unieke kans om de natuurlijke schoonheid van het gebied te ervaren. Gasten kunnen deelnemen aan begeleide natuurwandelingen, bootsafari’s of vogelexcursies om het diverse ecosysteem van het meer en de omgeving te verkennen.

Het kamp biedt ook een scala aan voorzieningen en faciliteiten voor een onvergetelijk verblijf. Van een restaurant dat heerlijke lokale en internationale gerechten serveert tot een zwembad met uitzicht op het meer, gasten kunnen genieten van comfort terwijl ze zich onderdompelen in het adembenemende landschap.

Blogs