Little Governors kamp Kenia is een luxe safarikamp gelegen aan de rand van het Masai Mara National Reserve Kenia. Het kamp is gelegen rond een natuurlijke drinkplaats die veel bezocht wordt door wilde dieren en vogelsoorten. Naar het kamp gaan is een avontuur op zich, want je moet de Mara rivier oversteken met een boot en dan te voet onder begeleiding naar het afgelegen Little Governors kamp.

Little Governors camp Kenya heeft 17 luxe tenten (34 bedden), elk van de tenten heeft een eigen veranda, en suite badkamer, spoeltoilet, bidet, warm en koud stromend water. In het kamp vindt u een curiosawinkel, een open bar en geweldige eetgelegenheden met uitzicht over de waterpoel.

blogs

Little Governors Camp is een gerenommeerd luxe safarikamp in het hart van het Masai Mara National Reserve in Kenia. Het ligt aan de oever van de Mara rivier en biedt een unieke en meeslepende wilderniservaring. Het kamp bestaat uit 17 elegante en ruime tenten, ontworpen om naadloos op te gaan in de natuurlijke omgeving. Elke tent biedt moderne voorzieningen met behoud van de authentieke safarisfeer.

Wat Little Governors Camp zo bijzonder maakt, is de exclusieve toegang tot een gebied waar je wilde dieren van topkwaliteit kunt bekijken. Gasten kunnen getuige zijn van de jaarlijkse Grote Trek, waarbij miljoenen gnoes en andere dieren de Mara rivier oversteken op zoek naar vers grasland. Het kamp organiseert ook dagelijkse gamedrives, begeleide natuurwandelingen en luchtballonsafari’s, zodat je de iconische wilde dieren van Afrika van dichtbij kunt zien.

Naast de uitzonderlijke ontmoetingen met wilde dieren is Little Governors Camp trots op zijn inzet voor duurzaamheid en verantwoord toerisme. Het kamp draait op zonne-energie, bespaart water en ondersteunt lokale gemeenschappen met verschillende initiatieven.

Met zijn adembenemende locatie, luxe accommodaties en onvergetelijke wildlife-ervaringen is Little Governors Camp een toevluchtsoord voor natuurliefhebbers en avonturiers die de wonderen van de Masai Mara in Kenia willen ontdekken.