KILIMA SAFARI KAMP

Kilima safari camp ligt aan de poort van Amboseli National Park bij de kimana poort die bekend staat om de aanwezigheid van veel olifanten.
Het kamp heeft een prachtig uitzicht op de Kilimanjaro, de met sneeuw bedekte berg van Afrika. Het is ongeveer 270 km van Nairobi, en het duurt ongeveer 6 uur rijden naar de lodge via Emali town, afhankelijk van het verkeer en het weer, en 45 minuten vliegen van Nairobi naar de lodge. Vanaf Mombasa duurt het ongeveer 9 uur over de weg en 1.30 uur per vliegtuig.
Kilima heeft 50 klassieke safaritenten, 10 superieure safaritenten met hemelbed en 12 lodges. De lodge heeft een zwembad en de gastenkamers, ook alle openbare ruimtes zijn gericht op het uitzicht op de Kilimanjaro. De lodge heeft ook waterpoelen waar regelmatig dieren komen drinken, zodat het een safari is omdat gasten vanuit hun tent de wilde dieren en de Kilimanjaro kunnen bekijken.
Het personeel is goed opgeleid en attent, en ze bieden heerlijke gerechten. Als u in Kenia van uw safari wilt genieten, is dit een van de lodges die u een geweldige safari zullen bezorgen. Welkom in Kenia en geniet van uw safari!

 

Het kamp beschikt over ruime en prachtig ingerichte tenten, ontworpen om naadloos op te gaan in de omringende wildernis. Elke tent is uitgerust met moderne voorzieningen, zodat je een comfortabel verblijf hebt zonder afbreuk te doen aan de authentieke safaribeleving. De vriendelijke en deskundige medewerkers van het kamp zijn toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke service en zorgen ervoor dat gasten een gedenkwaardig en verrijkend verblijf hebben.

Kilima Safari Camp biedt een scala aan activiteiten en excursies, waaronder gamedrives, begeleide natuurwandelingen en bezoeken aan lokale Maasai-dorpen. Gasten hebben de mogelijkheid om getuige te zijn van het ongelooflijke wildleven van de Maasai Mara, met inbegrip van de beroemde Grote Trek, waar duizenden gnoes en zebra’s de Mara-rivier oversteken op zoek naar verse graasgronden.Blogs