Kilima Mara Camp ligt in Kenia aan de westelijke grens van het Maasai Mara National Reserve.

Het kamp is gebouwd op een particuliere concessie die grenst aan de huidige grensKilima betekent “berg of kleine heuvel in het Swahili”.

Kilima Mara Camp ligt aan de rand van de Siria-wand (ook wel Oloololo-wand genoemd) op 1.800 meter boven de zeespiegel.

Het kamp

Het kamp biedt een mooi uitzicht over de Masai Mara en de Mara rivier, waardoor gasten de natuur van hun omgeving kunnen waarderen.

De exclusieve ligging van Kilima Camp zorgt voor een perfecte privacy.

De locatie van Kilima Camp biedt gasten ook de kans om de plaatselijke fauna te ontdekken en kennis te maken met de Masai-gebruiken en -tradities tijdens diverse natuurwandelingen in de nabijheid van het kamp.

Voorzieningen Deluxe Tenten

Uitzicht over de Mara vlakte, EnSite Badkamer, Warme douche, Bad cosmetica (shampoo, zeep, body lotion en douchemuts), 5 Personen max, Babybedje beschikbaar.

Klassieke tenten Voorzieningen

Verbazingwekkend uitzicht over de Masai Mara, eigen badkamer, warme douche, spoeltoilet, shampoo en zeepjes, tweepersoons-, tweepersoons- of driepersoonsbed, kinderbedje beschikbaar.

Haardroger op aanvraag, Handgemaakt bed,Houten vloer en canvas, Lokale stenen (stenen Galana) naar het terras en de badkamer.

Blogs

Het kamp beschikt over ruime en goed ingerichte tenten, elk uitgerust met moderne voorzieningen en een eigen badkamer. Gasten kunnen genieten van een comfortabele en authentieke safaribeleving terwijl ze zich onderdompelen in de schoonheid van de natuurlijke omgeving.

Kilima Mara Camp biedt gasten een scala aan activiteiten om het ecosysteem van de Maasai Mara te verkennen. Ervaren gidsen leiden gamedrives, waarbij bezoekers de kans krijgen om de beroemde Big Five (olifanten, leeuwen, luipaarden, neushoorns en buffels) en talloze andere dier- en vogelsoorten te spotten. Wandelsafari’s, ballonvaarten en culturele bezoeken aan Maasai-dorpen zijn ook beschikbaar, voor een uitgebreide en verrijkende safaribeleving.