Kilaguni Serena Lodge ligt in het Tsavo West National Park op een heuvelrug waardoor je de Chyulu heuvels aan de voet van de Kilimanjaro kunt zien.

Het is ongeveer 280 km van Nairobi en het duurt ongeveer 5 uur om naar de lodge te rijden.

Vanuit Mombasa duurt het ongeveer 4 uur om erheen te rijden. Men kan ook vliegen vanaf Wilson Airport in Nairobi, ongeveer 1 uur, naar een airstrip op 200 m afstand van de lodge, of vliegen vanaf Mombasa, wat ongeveer 50 minuten duurt.

Luxe kamers en suites

Kilaguni Serena lodge heeft 56 luxe kamers 5 zijnde suites en een eetzaal waar u naar de waterhole kunt kijken en wilde dieren kunt zien.

De lodge heeft ook een in de rotsen gebouwde bar waar u ook kunt genieten van het bekijken van wilde dieren terwijl zij de waterpoel bezoeken om water te drinken.

De lodge herbergt een enorme populatie olifanten omdat er een waterpoel is, dus het is ontspannen en begin uw safari terwijl u iets drinkt of uitrust in de lodge.

Het biedt ook bush ontbijt, diner en zonsondergang en heeft een zwembad om af te koelen aangezien het klimaat rondom heet en droog is.

De lodge heeft toegewijd personeel dat goed getraind is, en ze bieden overheerlijke gerechten aan, zowel lokaal als internationaal.

Het is een geweldige lodge en laat je de schoonheid van safari en vakantie in het algemeen voelen!

Blogs