skip to Main Content

KILAGUNI SERENA SAFARI LODGE

Kilaguni Serena is gesitueerd in Tsavo West National Park aan een klif wat het mogelijk maakt om de Chyulu heuvels te bekijken aan de voet van de Kilimanjaro. Het is ongeveer 280 km vanaf Nairobi (5 uur) en vanaf Mombasa duurt het ongeveer 4 uur. U kunt daarnaast ook vliegen vanaf Wilson Airport in Nairobi wat ongeveer 1 uur duurt tot de landingsbaan die 200 meter verwijderd is van de lodge. Vanaf Mombasa duurt de vlucht ongeveer 50 minuten.

Kilaguni Serena heeft 56 luxe kamers waarvan 5 suites zijn. Daarnaast heeft de logde een diner zaal waar je over het water uitkijkt en de vele wilde dieren. De lodge bevat een grote populatie olifanten levend rondom het water wat het relaxed maakt doordat je de safari rustig aan kunt beginnen met een drankje en een geweldig uitzicht. De lodge biedt ontbijt, diner en heeft een zwembad om af te koelen aangezien het klimaat erg heet en droog is.

De lodge heeft gedreven personeel wat goed getraind is. Ze maken de heerlijkste lokale en internationale gerechten. De lodge geeft je beiden een safari en een vakantie gevoel!

  Uw naam (verplicht)

  Uw E-mail (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Uw bericht (verplicht)

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Service voorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Back To Top