Kichwa Tembo Tented camp is een populaire safari lodge gelegen op de Oloololo escarpment van de Great Rift Valley in Masai Mara Kenia met uitzicht op Masai Mara nationaal reservaat.
Het kamp heeft 40 tenten met eigen douche, toilet en eigen terras met uitzicht op de open Savanne van Masai Mara. Ieder heeft gezwommen met een perfect uitzicht op Masai Mara. Elke tent is ingericht met Afrikaanse meubels en kunstvoorwerpen. Het kamp ligt ongeveer 8 km van Musiara airstrip in Masai Mara Kenia.

KICHWA TEMBO TENTED CAMP KICHWA TEMBO TENTED CAMP

is een gerenommeerd safarikamp in het hart van het Maasai Mara National Reserve in Kenia. Het kamp wordt omringd door adembenemende landschappen en overvloedig wild en biedt een luxe en authentieke Afrikaanse safaribeleving.

Het kamp beschikt over ruime en elegant ingerichte tenten, elk met moderne voorzieningen en een traditionele safarisfeer. De tenten zijn zo geplaatst dat ze privacy bieden en een prachtig uitzicht op de uitgestrekte savanne, waar gasten vaak getuige kunnen zijn van de Grote Trek, een ontzagwekkend schouwspel van gnoes en zebra’s die de Mara rivier oversteken.

Kichwa Tembo Tented Camp is trots op zijn uitzonderlijke gastvrijheid en persoonlijke service. Gasten kunnen genieten van verrukkelijke maaltijden bereid met ingrediënten van lokale oorsprong, geserveerd in de elegante eetruimte van het kamp of in de openluchtboma onder de sterrenhemel. Het kamp biedt ook een scala aan activiteiten, waaronder gamedrives, begeleide natuurwandelingen en culturele bezoeken aan Maasai-dorpen, waardoor gasten de kans krijgen om zich onder te dompelen in het rijke erfgoed en de natuurlijke wonderen van de regio.

Blogs