skip to Main Content

Diani Strand en 3 Nachten safari pakket

Deze pakket is ideaal voor klanten die rechtstreeks naar Mombasa vliegen. Wij komen u ophalen op de luchthaven voor strand hotel en safari naar Tsavo west, Amboseli en Tsavo oost. Op de safaridagen zullen de klanten de kamers verlaten en na de safari opnieuw inchecken. Welkome Kenia.

DAG 1: MOI INTERNATIONAL LUCHHAVEN NAAR PINEWOOD VILLAGE DIANI STRAND

Bij aankomst op het vliegveld wordt u ontvangen door oranje safari en overgebracht door Mombasa naar Pinewood Village Hotel. De overdracht duurt ongeveer 1 uur 45 minuten. Inchecken bij luxe strandresort op halfpension. Wilt u lieve all inclusieve?? neem rustig contact

DAG 2: PINEWOOD VILLAGE RESORT OF PAPILLON LAGOON REEF(AI)

Brengt uw dag ontspannen door in uw luxe strandhotel met optionele hotelactiviteiten zoals snorkeling, duiken of stad tours.

DAG 3: PINEWOOD VILLAGE DIANI STRAND NAAR TSAVO WEST NATIONALE PARK

U zult vroeg in de ochtend rond 05.00 uur worden opgehaald in Diani of Mombasa waarna we naar Tsavo West zullen vertrekken. Gedurende de rit (ongeveer 200 km van Mombasa) de ongeveer 4 uur durende rit brengt u door interessante dorpen bewoond door de lokale mijikenda-stam evenals Masai- en Taita-stammen. Deze rit voert u door de weg met palmen en onthult uiteindelijk het Tsavo-struikgewas als u dichter bij Tsavo East komt. Verder naar het noorden als u dichter bij Tsavo West komt, zul je ook de Taita-heuvels en het beroemde Yatta-plateau observeren – de langste lavastroom ter wereld!er een pauze zijn.  Nadat we het park hebben betreed zullen we op wildsafari gaan. We zullen lunchen in de gekozen accommodatie. Na de lunch gaan we op middag safari vanaf 15.30 uur in Tsavo West waar we de kans krijgen om olifanten, neushoorns, nijlpaarden, leeuwen, cheeta’s, luipaarden, buffels en verschillende plant- en vogelsoorten te spotten waaronder de bedreigde kwartelkoning en de bijna bedreigde Basrakarekiet. De vulkanen, lava stromen en het spotten van nijlpaarden en vissen -Mzima spring bezoeken voor een korte wandelsafari met een gewapende ranger. Deze natuurwandeling neemt u mee naar de nijlpaarden en de onderwaterviskijkkamer waar u Nijlkrokodillen kunt spotten, evenals verschillende vissoorten, waaronder tilapia en zwarte bas. Een deel van de film ‘Out of Africa’ was hier opgenomen zijn dingen die je absoluut niet moet missen. Om 18.30 uur zullen we terugkeren naar de accommodatie voor een overnachting.

Premium accommodaties:  Kilaguni serena lodge or Severin safari camp

Basic accommodaties: Ngulia Safari lodge or Rhino valley lodge

Tegen extra betaling Finch hattons

DAG 4: TSAVO WEST NAAR AMBOSELI NATIONALE PARK

Vroeg in de ochtend zullen we ontbijten en op wildsafari gaan. We verlaten Tsavo West voor een tocht van ongeveer 3 uur richting Amboseli Met een korte stop bij Shetani lava – de meest recente lavastroom van het gebied!

Wij zullen lunchen in Amboseli gekozen accommodatie. Na de lunch is er een moment van rust tot 15.30 uur waarna we op avond safari zullen gaan. Het park is de beste plek in Afrika om dichtbij loslopende olifanten te komen. Verder heb je een spectaculair uitzicht over de Kilimanjaro- het hoogste berg in Afrika (5894m) met besneeuwd top . Amboseli bestaat uit 390.26 Km2 drassig gebied wat het thuisfront is voor grote hordes olifanten. Een observatie heuvel bied een goed overzicht over het hele park. Aan de voet van de heuvel leven veel olifanten, buffels, nijlpaarden en een variatie aan water vogels zoals pelicanen en Egyptische ganzen. Ook luipaarden, cheeta’s, wilde honden, buffels, nijlpaarden, olifanten, giraffes, zebra’s, leeuwen, krokodillen, Mangoestes, klipdassen, Dik-Diks, kleine Koedoes en meer dan 600 vogelsoorten leven in dit gebied. Rond 18.30 uur zullen we terugkeren naar de lodge voor het diner en een overnachting.

Premium accommodaties: Oltukai lodge or Amboseli Serena lodge

Basic accommodaties: Kilima Amboseli or Sentrim Amboseli or AA Amboseli Lodge

Tegen extra kosten deluxe Tawi lodge or Satao Elerai camp or Tortilis camp.

DAG 5: AMBOSELI NATIONALE PARK NAAR TSAVO EAST NATIONALE PARK

Vroeg in de ochtend zullen we ontbijten en op wildsafari gaan. We verlaten Amboseli nationale park voor een tocht van ongeveer 4uur richting Tsavo East. Wanneer we het park betreden kunt u de wilde dieren meteen spotten, zo krijgt u de kans om de volgende dieren te zien: leeuwen, luipaarden, cheeta’s, zebra’s, giraffes, Servaalse katten, hartenbeesten, koedoe’s, oryxen, impala’s, striped hyena’s, gazelles, buffels en de rode olifanten (gekleurd bij het rode stof). Rond de 500 soorten vogels zijn gespot in het park, inclusief struisvogels en meerdere soorten trekvogels. Tsavo East staat bekend om het thuisfront te zijn voor de grootste hordes olifanten in Kenia. De olifanten, en meerdere dieren in het park, hebben een rode kleur die is veroorzaakt door het rode stof waar ze zichzelf mee bedekken tegen de insecten.

leeuwen van Tsavo hebben hun naam te danken aan het boek en de film ‘The Man-eaters of Tsavo’, waarbij de leeuwen meerdere spoorweg werknemers opaten tijdens de 20e eeuw. De leeuwen werden later neergeschoten. Het blijkt dat de leeuwen de mensen aanvielen door hun slechte tanden, wat het onmogelijk voor hen maakten om buffels of gazelles te eten. We zullen lunchen in de safari lodge of het safari camp naar keuze. Na de lunch is er een moment van rust tot 16.00 uur waarna we op avond safari zullen gaan tot 18.30 uur. Het diner en de overnachting zal plaatsvinden in de accommodatie naar keuze.

Premium accommodaties: Ashnil Aruba lodge

Basic Accommodaties: Voi wildlife lodge or Zomeni lion hill or Voi safari lodge

Tegen extra betaling USD 100 per persoon Satao camp

DAG 6: TSAVO EAST NATIONALE PARK NAAR STRAND HOTEL

Vroeg in de ochtend voor het ontbijt zullen we op wildsafari gaan. Op deze ochtend safari hebben we een grote kans om nachtdieren te spotten als zij teruggaan naar hun schuilplaatsen.  Na het ontbijt een laatste safari richting de park entree waarna we terug zullen keren naar Mombasa/Diani/malindi beach hotel.

DAG 7: PINEWOOD VILLAGE OF PAPILLON LAGOON REEF

Na een heerlijke safari kunt u een hele dag ontspannen in het pinewood village hotel, omdat u geniet van een perfect uitzicht op de blauwe Indische Oceaan en een fantastische breeze.

DAY 8 PILLI PIPA DHOW SAFARIS

PILLI PIPA DHOW SAFARI FULL DAY SNORKLING

Nergens aan de Keniaanse kust is het water zo helder als in het onderwaterparadijs van het kisite marine national park. Om 0705uur rijdt u vanaf Diani sea lodge in Diani in zuidelijke richting door weidse suikerriet en cashewnotenplantages en verlaat even voor de grens met tanzania de hoofd weg waar u verder rijdt in de richting van shimoni.  In shimoni de gids verteld u allemaal wat u de dag gaat doen. U stapt aan boord van een dhow waarmee u naar het  onderwater park kisite vaart (ongeveer 1uur 15minuten varen van Diani).

Dolfinen spotten

Tijdens deze tocht ziet u hoogstwaarschijnlijk de dolfijnen verschijnen die ethousiast met de boot komen spelen . uitgerust met duikbril en snorkel die ter plekke worden versterkt bij de kisite marine park gaat u met ervaren gids de onderwaterwereld verkennen. Hij zal u wijzen op bijzondere koralen en vissen en er bestaat een mogelijkheid dat u zult zwemmen met de zeeschildpadden!! Terug aan boord kunt u even lekker uitrusten voor tweede kier te gaan snorkelen. De dhow ligt dichtbij een zand bank waar het bounty gevoel pas helemaal compleet wordt (afhankelijk van het getij) u kunt tegen extra betaling duiken na ongeveer 2 uur snorkelen vaart u naar Wasini eiland om te lunch in het pili pipa restaurant.

Wasini island

Na de lunch pause relaxen op het eiland. Daarna vaart u vaart u terug naar shimoni waar u optioneel de slavengrot bezocht kan worden (tegen extra betaling USD 4). Hier keert u terug naar uw hotel.

Gebruik van alle apparatuur is inbegrepen inclusief maskers, snorkels, vinnen en duikuitrusting. Frisdranken (frisdrank), mineraalwater en fruit geserveerd op de dhow. Om de dag comfortabel te maken, moet u uw eigen handdoeken, zonnecrème, water bestendige schoenen dragen, zonnehoed en zwemkleding. Vergeet niet uw camera mee te nemen voor de fantastische mogelijkheden tot fotograferen

 • Inclusief Lunch en drankjes

DAY 9 PINEWOOD VILLAGE OR PAPILLON LAGOON REEF

Relaxen in pinewood village hotel terwijl u geniet van een perfect uitzicht op de blauwe Indische Oceaan en een fantastische breeze.

DAY 10 PINEWOOD VILLAGE OR PAPILLON LAGOON REEF

Ophaald en overgebracht naar het vliegveld voor uw vlucht naar huis.

INBEGREPEN:

 • Retour transfers volgens het programma.
 • Safari in een privé-safari 4×4 Landkruiser.
 • Chauffeursgids met meer dan acht jaar ervaring.
 • Onbeperkt water / cola / fanta / sprite in de safari 4×4.
 • Safari-checklist.
 • Overnachting volgens het programma.
 • Alle maaltijden op safari beginnend met lunch eindigend met lunch Laatste dag.
 • Park entree kosten.
 • Overheidsbelastingen.
 • 6 Nachten strand hotel
 • pilli pipa dag tour
 • Wifi.

NIET INBEGREPEN:

 • Fooien
 • Drankjes in de lodges en kampen op safari
 • Alle persoonlijke uitrusting
 • Extra optionele activiteiten volgens het programma.
 • Bezoek aan Masai Dorpje USD15 per persoon

PREMIUM KOSTEN

DatumPersoonSafari vervoerKosten P/P
1 Juli 2017- 31 Maart 202024×4 Land CruiserUSD 2060
1 Juli 2017- 31 Maart 202044×4 Land CruiserUSD 1805
1 Juli 2017- 31 Maart 202064×4 Land CruiserUSD 1725

Kosten zijn vast
Neem a.u.b contact met ons op voor paas, Kerstmis en eenpersoonskamer toeslag

  Uw naam (verplicht)

  Uw E-mail (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Uw bericht (verplicht)

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Service voorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Back To Top