Keekorok safari lodgein Masai mara biedt accommodatie in traditionele stijl. Het pand heeft een buitenzwembad met een terras en uitzicht op de natuur.

Voorzieningen in de kamer

De kamers hebben een plafond; ventilator, klamboe, hypoallergeen beddengoed en een balkon.
De Lodge herbergt de

  • Hippo Bar, die traditionele gerechten serveert en uitkijkt over het nijlpaardenmeer dat zijn naam ontleent aan de vele nijlpaarden.
  • Het Elephant Deck Restaurant, waar u kunt genieten van een typisch Savannah-diner.

Het pand heeft een 24-uursreceptie en een kinderspeelplaats.

Keekorok Lodge is een gerenommeerde safarilodge in het hart van het Maasai Mara National Reserve in Kenia. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1962, heeft het zich gevestigd als een iconische bestemming voor wildliefhebbers en natuurliefhebbers.

De lodge biedt verschillende accommodatiemogelijkheden, waaronder ruime kamers en luxe suites, allemaal ontworpen om comfort en ontspanning te midden van de wildernis te bieden. Elke kamer is smaakvol ingericht en voorzien van moderne voorzieningen.

Een van de hoogtepunten van Keekorok Lodge is de toplocatie, waardoor gasten getuige kunnen zijn van de ongelooflijke jaarlijkse wildebeestmigratie, waarbij miljoenen dieren de vlaktes doorkruisen op zoek naar vers gras. De lodge biedt ook begeleide safaritochten, zodat gasten de diverse wilde dieren en landschappen van de Maasai Mara kunnen verkennen.

Keekorok Lodge is trots op haar inzet voor duurzaam toerisme en natuurbehoud. Het ondersteunt lokale gemeenschappen en initiatieven die het behoud van het milieu en de bescherming van wilde dieren bevorderen.

Met zijn adembenemende omgeving, uitzonderlijke service en onvergetelijke wildlife-ervaringen blijft Keekorok Lodge bezoekers boeien en blijft het een blijvend symbool van safari-luxe in de Maasai Mara.

Blogs