Karibu Tena Kenia Vakantie

“Karibu Tena” betekent “Nogmaals welkom” in het Swahili, de veel gesproken taal in Oost-Afrika.

Nadat de wereld op pauze is gezet, ontvangt Kenia weer internationale gasten uit de hele wereld. Keniaanse mensen staan klaar om u te verwelkomen met een grote oprechte glimlach, bezoekers worden echt gekoesterd en waarderen toeristen die ons land bezoeken. Covid 19 heeft echt een negatieve invloed gehad en veel toeristische bestemmingen in afgelegen gebieden hebben het bijzonder moeilijk en het zal fijn zijn dat het land nu open is om zoveel mogelijk internationale toeristen te ontvangen omdat deze toeristen niet alleen een uitstekende vakantie hebben maar ook de broodnodige werkgelegenheid creëren in afgelegen dorpen waar de safari lodges en safari kampen zich bevinden.

Het professionele oranje exclusive safaris team, met een schat aan ervaring is alert en klaar om voor u een veilige & gepersonaliseerde safari vakantie en strandverlenging zo snel mogelijk te organiseren zodat u kunt ontspannen na het drukke jaar vol onzekerheid. Zoals ons Motto duidelijk zegt: “Wij leiden de leiders in dienstbaarheid.”

Met duurzaam toerisme in gedachten, zal uw vakantie bij ons niet alleen uitstekend zijn, maar ook de wereld verbeteren.

Hoe kunt u gemakkelijk uw Kenia safari vakantie boeken?

Kenia is goed verbonden met de wereld, met veel luchtvaartmaatschappijen die op Nairobi vliegen. Om er een paar te noemen

KLM

Kenya airways

Turkse Arline

Ethiopische luchtvaartmaatschappijen

Condor

Lufthansa

Luchtvaartmaatschappij Rwanda

Zodra u uw internationale ticket hebt gecontroleerd en besloten hebt welke luchtvaartmaatschappij, aankomstdatum en -tijd, neem dan contact met ons op om uw vakantie te boeken vanaf aankomst Stadshotel, Safari en strandverlenging. We geven geen totale verwarrende prijs, we geven afzonderlijke prijzen voor elk onderdeel (kosten stad Kenia hotel, kosten Kenia safari met accommodaties en kosten Kenia strandverlenging). Het voordeel van het aantonen van de verschillende kosten is dat u kunt kiezen wat u voordelig vindt. Als de kosten van onze strandverlenging hoger zijn dan wat u krijgt bij bijvoorbeeld bookings.com, kunt u de verlenging los van onze safari boeken en organiseren wij alsnog de safari en transfers, waardoor uw vakantie eenvoudiger te regelen is.

Wachten om te lezen van u

Groeten,

Harry